2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسمی. رشته رو اجازه بدید نگم.

من ترم سه  کارشناسی آمارم چ توصیه ای ب من دارید قصدم اینه اگه نتونستم با مدرک لیسانس برم سرکار برای استاد دانشگاه و... بخونم 

باید زبانم خوب باشه چکار هوایی باید کنم ؟

من ترم سه کارشناسی آمارم چ توصیه ای ب من دارید قصدم اینه اگه نتونستم با مدرک لیسانس برم سرکار برای ...

مقالهٔ علمی پژوهشی بنویس از الان. امتیاز مجله‌ها رو نگاه کن و به مجله‌هایی با امتیاز بالا مقاله‌ت رو بده. زبان هم بله، انگلیسیت باید خوب باشه. یه فرمی دارن، موقع مصاحبه و دعوت به مصاحبه، اونو ببین، امتیازاتش رو نگاه کن، سعی کن اون موارد رو رعایت کنی. فک کنم منشی گروهتون توی دانشگاه داشته باشه اون فرم رو.

مثلا عضو نخبگان بودن، المپیادی یا تک‌رقمی کنکور بودن، رتبه‌برتری و شاگرداولی و کتاب و مقاله داشتن و سابقهٔ تدریس و همین‌طور کارگاه برگزار کردن و خود شرکت در کارگاه‌ها و شرکت در همایش‌ها مهمه. البته خب دانشگاه به دانشگاه داره. دانشگاه خوب بخوای هیئت علمی بشی، خیلی کار سخت‌تره. ممکنه بارها و بارها در مصاحبه اول شی، ولی باز هم ردت کنن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810