2777
2789

واقعا خسته شدم از شنیدن این جمله ناراحتیش به کنار

بعد یه عمری پاشدم رفتم باشگاه که تهشم....

خیلی دلم میگیره بخدا

من بیصدا یه گوشه تمریناتمو انجوم میدم به کسیم کاری ندارم

هر روز یکی باید پیدا شه تیرگی پوستمو به روم میاره درگوش بغل دستیش بگه و زل بزنن بهم و.‌‌...

والاااا دیگه خیلی دارم ناراحت میشم

گفتم برم به مربی بگم باز گفتم مهدکودک که نیومدی

نمیتونم با همشون بحث کنم که

طرف میاد میگه همیشه انقد سیاهی چی بگم من آخه

میگم همیشه انقد بی فرهنگی؟ بیشعوری؟ بهش برمیخوره چشاشو درمیاره برام..‌به من برنخوره؟

یا میگه فلان دمبل دست توعه؟ همرنگ دستت بود ندیدمش

آخه...‌‌💔

یا میگن لاغریتو فعلا ولش به فکر پوستت باش

چیکاارمیتونم بکنم؟؟؟

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

خیلی بیشعورن خیلی 

اعصابم خورد شد از این همه نفهمی 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

آدم بیشعور زیاده بعضی وقتا همین نظرات منفی باعث انگیزه بیشتر میشه هدفون بزن اتفاقا ورزش پوست رو خیلی شاداب میکنه حتما ادامه بده به قول داداشم باشگاه نرم چاق و زشتم باشگاه برم حداقل فقط زشتم 😂 حالا خوشگله ها تغییرات بلوغشه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چقدر گاون، بلانسبت گاوقشنگ جوابشونو بده بگو برات متاسفم که دغدغه ات رنگ پوسته

گفتم با این به قول شما گاوا بحث نکنم یه گوشه تمرینامو انجوم بدم ولی ول کن نیستن که.‌.💔

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

محل نذار... به جلو حرکت کن و آدم حسابشون نکن

بگو از خدا بپرسید چرا منو اینجوری آفریده؟ جوابش اگر عیر از "به تو چه" بود، به من اطلاع بدین... مشتاق جواب خدا هستم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیلی بیشعورن خیلی اعصابم خورد شد از این همه نفهمی

😭

عزیزم قرار نیست با حرف دیگران زندگی کنی تو ی چیزایی تو وجودت داری که اونا ندارن 

تو نقصی نداری تو ظاهرت سلیقه ها متفاوته وقتی یکی راجبت نظر میده در حالی ک تو نظری نخواستی اون از شعور کم و پایین خودشه 

نباید ناراحت بشی هر کسی ی جوری آفریده شده اتفاقا پوستای تیره جذاب خودشو داره 

بیخیال گاون 😂

ببین من 18 سالگی میرفتم باشگاه وزنم خیلی بود بعد داشتم کم میکردم برنامه سنگینن (ک بعدا فهمیدم اشتباه کردم) بعد دیسک کمر گرفتم میرفتم باشگاه همه اینجوری بودن ک آخییی تو ک جوونی تو چرا تو فلان.. ببین دقیقا تو همون باشگاه با اسیب میرفتم جلوشون ورزش میکردم بعد اومدم تهران بعد چندماه ک برگشتم رفتم اونجا ببین برگاشون ریخته بود میگفتن عمل کردی 😂

حقیقتا دلم خنک شد 🌚😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

آدم بیشعور زیاده بعضی وقتا همین نظرات منفی باعث انگیزه بیشتر میشه هدفون بزن اتفاقا ورزش پوست رو خیلی ...

ای جااانم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2810