2777
2789
عنوان

عکس رنگی خیلی درد داشت😭😭

204 بازدید | 20 پست

بعد یک سال اقدام امروز رفتم عکس رنگی

جییییییغ میکشدماااااا از درد.نمیدونم چطوربعضیا میگن دردش کمه! منکه مردمو زنده شدم 

خداروشکر مشکلی هم نبود

یکی دوروز دیگه میرم برا هیستروسکوپی پولیپ نوبت بگیرم(بخاطرداروهایی ک برا اقدام میخوردم بوجود اومد پولیپ)

بااینکه لوله هام باز بودم ماه بعد شانس بارداری دارم بخاطر عکس رنگی که گرفتم؟یا چون مشکلی نداشتم برا من صدق نمیکنه!؟

اخه میگن شانس بارداری بعدش بالا میره🤷🏻‍♀️

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس رنگی چطوریه ؟من برا همین دردش جرات نکردم برم ..🥲 چقدر طول کشید ؟

اول بتادین ریخت از بیرون رو ناحیه ی تناسلی. بعد اون وسیله تی که برای معاینه هست رو قرار داد و دهانه ی واژن باز کرد٫بعد دستگاه مخصوص و برد داخل٫ از تزریق اون مواد نگم برات٫ ۳بار تزریق کرد داخل ک مردم واقا٫تنم یخ شد و عرق سرد کردم٫کلا شاید ۱۰ دقیقه شد٫ بعدش لک بینی دارم الان٫درد همونجا بود فقط٫الان خیلی خیلی خفیفه دردم ٫ خاهرم مجبووووووووریم بریم😭🥹

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
چند دقیقه طول کشید؟ من شنیدم بعضی جاها با بی هوشی انجام میدن

کلا ۱۰_۱۵دقیقه ٫اره ولی شهر ما با بیهوشی نداشت٫مجبور شدم٫قبلش شیاف دادن گذاشتم ولی اون دردو شیاف مگه آروم میکنه!!!!

اول بتادین ریخت از بیرون رو ناحیه ی تناسلی. بعد اون وسیله تی که برای معاینه هست رو قرار داد و دهانه ...

وای چه دردی تحمل کردی ..🥲الان تعریف کردی من بدنم یخ کرد 😂مطمئنم اگر ی روزی برم  نمیتونم تحمل کنم 

کی میگه درد نداره من مردم اون لحظه🥲

دور از جونت ولی واااااقعا ادم میمیره و زنده میشه٫به نظر من از زایمان طبیعی هم خیلی بدتره٫نمیدونم چطو بعضیا میگن در حد پریوده دردش !!

خیلی درد داره ولی قابل تحمل

نه دورت بگردم واقعا فجیع بود🥹

وای چه دردی تحمل کردی ..🥲الان تعریف کردی من بدنم یخ کرد 😂مطمئنم اگر ی روزی برم نمیتونم تحمل کنم

عشقم مگه چاره ایم هس!!!!! باید بریم . حداقل سر هرماه بی بی چک به دست ناامید از توالت درنمیایم بیرون ،به امید مثبت شدن بی بی چک تحمل کن دردشو٫چون لحظات بعدش شیرینه برامون😍

حالا من زیاددرد نداشتم خانمی که عکس میگرفت گاهی با یه تعجب میگفت خوبی؟😁

😂😂😂خوشبحالت.مگ میشه اخه !!!!عجیبه بخدا ! کی انجام دادی؟ بعددعکس رنگی اقدام داشتی بازم؟

عشقم مگه چاره ایم هس!!!!! باید بریم . حداقل سر هرماه بی بی چک به دست ناامید از توالت درنمیایم بیرون ...

آره واقعا ..انشالله هر چه زودتر بیای تاپیک بارداری برامون بزاری 😍😍

2810