2777
2789
۳۲سالم بعد ده سال باهزاربدبختی تازه ۸ماهه حاملم پشت دستم داغ کردم هیچوقت دیگه ب بچه فک نکنم فقط و فق ...

عزیزم😆

بدنیا میاد تازه میفهمی استرسای الانت چقدر بی اهمیت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق بچه ام....حتی بچه های مردم...گاهی خواست خدا نیست.....واسه همه یه نسخه نپیچیم.....

گاهی بقیه رو میبینم دیگران را تحت فشار میزارن واسه بچه....خوب شاید نمیشه.خدا نمیخواد.بچه دار نمیشن.حتما که نباید همه چیو بگن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

۳۵ سالمه؛ دوتا دارم. از اول هم دلم نمیخواستم بچه م تک فرزند باشه. شکرخدا هم دختر دارم هم پسر. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
جرات نمیخواد مگه آدم برای لذت بردن جرات لازم داره بچه عشقه

واقعا هم

من ۳۰سالمه ۳تا دارم

رو آخری ناشکری چه کردم همش میگم خدایا تو نادیده بگیر

چون عزیز شده

اذیت دارن چون ۳تاش پشت سر همن اگه مدرسه نبود کار نداشتم

توان مالی نداریم اما دلیل نمیشه ناشکری کنم

والا تو لباسشونم موندیم اما خدا داد و این که خدا میرسونه

عزیزم😆بدنیا میاد تازه میفهمی استرسای الانت چقدر بی اهمیت بود

ن الانم بی اهمیت نیس چون دوتا سقط مکرر داشتم اینم با ای وی اف شده بشدتتتت عذاب کشیدم.

الانم دوروزه فهمیدم بندناف پیچیده گردنش دارم سکته میکنم خواب ندارم ک مبادا بدترنشه.

توروخدا دعا کنین سالم بدنیابیاد هیچی ازخدانمیخوام

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من ۹۴ نامزد کردم ۹۶ عروسی

شوهرم میگفت بچه نمیخوام تا ۱۴۰۱ به زوور راضی شد الان با ۳۲سال سن بچم ۱ سالشه🙁اجیم بعد من عروسی کرد ۵سال هم ازم کوچیکتره یکی بچه هاش میره پیش دبستانی یکیش هم ۳ سالشه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من ۳۳ سالمه اگه بخوام بیارم وقتی پسرم ۱۲ ساله شد و اوصاع خوب بود بعدی رو میارم ولی کلا بچه دوست دارم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

ن الانم بی اهمیت نیس چون دوتا سقط مکرر داشتم اینم با ای وی اف شده بشدتتتت عذاب کشیدم.الانم دوروزه فه ...

خب دکتر نگفت چاره چیه؟نباید زایمان کنی؟

انشالله سالم بغلش بگیری 

من ۳۳ سالمه اگه بخوام بیارم وقتی پسرم ۱۲ ساله شد و اوصاع خوب بود بعدی رو میارم ولی کلا بچه دوست دارم

الان چنده؟

من ک دخترم هفت سالشه بقدری پشیمونم زودتر نیاوردم الانم همش میگم دیر شد دیگه حالا دیگه چه بدردش میخوره همبازی نداشت همیشه تنها بود همیشه تلویزیون و عروسکاش

خب دکتر نگفت چاره چیه؟نباید زایمان کنی؟انشالله سالم بغلش بگیری

گفت کارای سنگین نکن.خم و راست نشو.موقع خواب ب طرف چپ بخواب تابیشترازاین سفت نشه

ن هنوز زوده واسه زایمان تازه۳۲هفتمه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ن الانم بی اهمیت نیس چون دوتا سقط مکرر داشتم اینم با ای وی اف شده بشدتتتت عذاب کشیدم.الانم دوروزه فه ...

انشاالله به سلامتی بگیری بغلت. اینهمه استرس نداشته باش. دوست منم بچه اش دو دور بند ناف دور گردنش پیچیده بود

2810