2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اینطوری هیلی هویه هم کادوتوخریدی هم خودتوحفط کردی وقتی شوهرت بردهولی این ملت عقده ای که من دیدم ...

من قهرم رفتو آمد ندارم 

روز مادر هم که خونه مادر شوهرم خیلی شلوغ میشه 

کادو رو بخرم با کیک بگم شوهرم ببره خوبه بنظرت یا نخرم

😂مثلا چی میخرید

یه پارچه ارزون. یا یه بافت.

یه روسری ،یا پارچه چادری ارزون

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

من قهرم رفتو آمد ندارم روز مادر هم که خونه مادر شوهرم خیلی شلوغ میشه کادو رو بخرم با کیک بگم شوهرم ب ...

کیک‌ نه فقط کادو

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

اره وظیفه همسرتون هس که به عنوان فرزند به دیدن مادرش بره روز مادر 

مثل اینکه همسر شما با پدر یا مادرتون قهر باشن و پول ندن روز مادر یا پدر شما براشون هدیه بگیرید 

ما به عنوان فرزند وظایفی در قبال پدر و مادرمون داریم حتی با یه شاخه گل یا تبریک خشک و خالی

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
اره وظیفه همسرتون هس که به عنوان فرزند به دیدن مادرش بره روز مادر مثل اینکه همسر شما با پدر یا مادرت ...

شوهرم که بلد نیست خرید کنه 

تو فکر اینم من کادو بخرم با کیک 

بدم همسرم ببره 

چون من رفتو آمد ندارم

شوهرم که بلد نیست خرید کنه تو فکر اینم من کادو بخرم با کیک بدم همسرم ببره چون من رفتو آمد ندارم

کادو بگیر فقط حالا کیکم نگیری مهم نیس یه جعبه شیرینی با یک هدیه حالا قیمتش مهم نیست

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
من قهرم رفتو آمد ندارم روز مادر هم که خونه مادر شوهرم خیلی شلوغ میشه کادو رو بخرم با کیک بگم شوهرم ب ...

به حرف اینا گوش نده

بخر

از طرف خودت میخری نه؟

به قول خودت هم جای شوهرت عزیزی

هم مهرت به دل مادرشوهرت بیشتر میشینه

هم وقتی کادوتو خریدی و خودت نبردی و از دست شوهرت فرستادی هم ناراحتیت وو سنگین بودنتو نشون میده و هم می‌فهمن چقد تو خانومی که با وحود ناراحتی برات مهم بودن

ما یکی از اقوامشون فوت شده بود میخاستیم از مشکی در بیاریم... واسش از قبل خریده بودم  بعد با شوهر برا پدرش خریدیم گفت پس مامانم چی گفت ب من چ خودت میدونی...

بعدا‌ اومد معذرتخاهی دادم ب جفتشون

به حرف اینا گوش ندهبخراز طرف خودت میخری نه؟به قول خودت هم جای شوهرت عزیزیهم مهرت به دل مادرشوهرت بیش ...

اره عزیزم از طرف خودم بخرم 

من خانواده همسرمو دوست داشتم ؛مادر شوهرم یه کاری کرد بدجور منو‌ ناراحت کرد 

بخدا الانم یه دعوت ساده کنه من میرم و آشتی میکنم بخاطر همسرم 

من عجیب ترین عروس سال هستم، عاشق مادرشوهرمم با اینکه معمولی هم هست و کار خاصی هم برام نکرده

تو یک آدم سالمی. چیزیکه واقعا دیگه کمیابع و پیدا نمیشه.. 

دلم واسه مادروشوهرا میسوزه با اینکه نه مادر شوهرم نه نادر شوهر ندارم نه مامانم عروس داره