2777
2789
اااخ چرا اخه

با رفتن پسرم منم مُردَم.

زندگی برام‌ هیچ رنگی نداره.

تمها جذابیت های زندگیم دختر و‌پسرم و مامان و بابام هستند وگرنه دل ازین‌دنیا کندم دل بریدم مرگ و‌زندگی هیشکی به‌جز بچه‌هام و پدر و مادرم برام‌مهم نیست.

خدایا دلگیرم ازت....🖤😭😭😭😭

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم موافق نبود ادامه بدم باید جذب مشتری میکردم کسی زیاد بیمه رو قبول نداشت اینجابعد مدیرمم خیلیییی ...

فدای سرتون ان شالله فرصت یه شغل خوب و بی دردسر براتون محیا شه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خیلی ناراحت شدمآن شاالله که اشک بعدی اشک شوق باشه♥️

ممنونم عزیزم.

ایشالله دل شما هم همیشه شاد باشه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

@cgcfdgg    

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .