2777
2789
اااخ چرا اخه

با رفتن پسرم منم مُردَم.

زندگی برام‌ هیچ رنگی نداره.

تمها جذابیت های زندگیم دختر و‌پسرم و مامان و بابام هستند وگرنه دل ازین‌دنیا کندم دل بریدم مرگ و‌زندگی هیشکی به‌جز بچه‌هام و پدر و مادرم برام‌مهم نیست.

خدایا دلگیرم ازت....🖤😭😭😭😭

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم موافق نبود ادامه بدم باید جذب مشتری میکردم کسی زیاد بیمه رو قبول نداشت اینجابعد مدیرمم خیلیییی ...

فدای سرتون ان شالله فرصت یه شغل خوب و بی دردسر براتون محیا شه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خیلی ناراحت شدمآن شاالله که اشک بعدی اشک شوق باشه♥️

ممنونم عزیزم.

ایشالله دل شما هم همیشه شاد باشه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

@cgcfdgg    

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .