2777
2789
عنوان

چیکار کنم ابله زود خوب شع خستم

73 بازدید | 15 پست

درمان سریع داره یا نه باید دورش بگذره ؟

رو صورتم اکثرا خشک شدن ولی رو بدنم هنوز یکی دوتا خشک شدن

دوست دارم برم کتابخونه خستم از  بلاتکلیفی 

خودم حالم خوبه فقط بخاطر اینکه دونه هام خوب نشدن میترسم بقیه رو هم بگیره

درمان سریع داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم گرفتم😭دارم میسوزم شدیدا خارش دارم الان دوتا امپولم زدم قرصم خوردم ولی بیفایده اس خارشم نمیفته

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منم گرفتم😭دارم میسوزم شدیدا خارش دارم الان دوتا امپولم زدم قرصم خوردم ولی بیفایده اس خارشم نمیفته

وای این مرحله خیلی ببخشید فقط میگفتم ....خوردم 

خیلی بده یکی دوروز اینجوریه بعد خوب میشی

یخ بزار یا پنجره رو وا کن سرما بهت بخوره 

وای این مرحله خیلی ببخشید فقط میگفتم ....خوردم خیلی بده یکی دوروز اینجوریه بعد خوب میشییخ بزار یا پن ...

😭سه روزه گرفتم امروز خیلی شدتش بیشتر بود امروز کلی ابله زدم باز صورتم ک جانداره دیگه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نه😐😬یعنی یه هفته دیگه باید خونه باشم؟نمیخوام خدااااآا😭😭😭

اره دیگه برای خارش هم پماد کالامین بگیر بزن

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
اره دیگه برای خارش هم پماد کالامین بگیر بزن

من خارش و رد کردم صورتم کاملا خوبه 

ولی رو بدنم تازه دوسه تا دارن خشک میشن امروز با شوق از خواب بیدار شدم فک کردم روبدنم حتما امروز خشکن ولی دیدم خبری نیست 

فقط میخوام زود خوب شم ناقل نباشم برم پی کارو زندگیم😭😭

خیلی بده لعنتی من صورتم افتضاح بودددد یه جای خالی نداشتم همه هم بزرگ ابدار

چندوقته گرفتی

2810