2777
2789
عنوان

آیا مردان کوسه مشکل جنسی دارند

308 بازدید | 25 پست

سلام دوستان . مردایی ک خیلی کم ریش دارن یا اصلا ریش ندارند و بشدت کم مو هست بدنشون ب اصطلاح کوسه هستند مشکل جنسی دارند ؟ 

مثلا توانایی نعوظ و باروری دارن؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تا ازشون نخواستم جلوم راست کنن ببینم میتونن یا نه

😑🤐

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نه چه ربطی داره؟؟؟؟

برام سوال بود اخع تاپیک دیگه خونده بودم چند نفر تو فامیل هاشون بوده سخت بچه دار شدن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اطرافیان من ینفر بود که اینجوری بود و اره مشکل داشت کلا اسپرم ضعیف بود خیلی

جدی ؟ ینی اسپرم کم داشت ؟ 

پس درسته ک این آدما تستسرون کم تری دارن ؟

یاد خدا بیامرز افتادم

منم اما اون ژنتیکی نبود  حادثه بود

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اینو نمیدونم ولی شنیدم که افرادی که بدنشون پر مو هست طبع شون گرمه

اره اونو شنیدم 

2810