2777
2789
عنوان

شده جایی شکست مالی بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 82 پست

استارتر همسر من سال ۹۸یه خونه تو دروس فروخت برد تو بورس ضرر کرد پولش نابود شد...

همون سال رفت کانادا سرمایه گذاری کنه با دوستش یه شرکت زدن آنقدر رفت و آمد داشت به ایران اونم براش ضرر شد و شرکت به حال خودش رها کرد و اومد ایران موند 

افسردگی شدید گرفت 

بامن آشنا شد🤭ازدواج کردیم دوباره کار کرد خونه خریدیم دادیم اجاره ... 

منتهی هنوز که هنوزه خانواده همسرم دارن سرکوفت اون خونه رو میزنن 

اره از عرش به فرش بوداز چندین ماشین تو پارکینگ و خونه های انچنانیویلا تو شمال و کیشرسیدیم به جایی که ...

خدارشکر 

بله ادمی که تونست یک بار به دست بیار همیشه میتونه من باید از پس زندگیم بر بیام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ادم بدونه خانوادش بتونن کمکش کنن خیلی عالی میشد ولی من هیشکی ندارم من تنهام دیروز زنگ زدم 1480مشا ...

پدرشوهرمن خیلی پولداره.درواقع خودش ازمغازشون که دستمون بود بیرونم کرد اول زمستون 😔خیلی سخت بود اماگذشت شوهرهنوزم که یادش میفته دلش میشکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدارشکر بله ادمی که تونست یک بار به دست بیار همیشه میتونه من باید از پس زندگیم بر بیام

قربونت 

افرین دقیقا همین جمله که خودتون گفتین هیچوقت یادتون نره

شما همون ادمین تازه با تجربیات بیشتر

اره از عرش به فرش بوداز چندین ماشین تو پارکینگ و خونه های انچنانیویلا تو شمال و کیشرسیدیم به جایی که ...

چقدر عالی خداروشکر که درست شد ماهم به صفر رسیدیم الان بهتریم شکر

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

استارتر همسر من سال ۹۸یه خونه تو دروس فروخت برد تو بورس ضرر کرد پولش نابود شد...همون سال رفت کانادا ...

ببین نمیدونم چرا خانواده ها اینجورین واقعا مگه قرار ادم اشتباه نکنه؟ اتفاقا کسی که اشتباه کرد از کسی که سرجاش نشسته هیچ قدمی برنداشته 10هیچ جلوتره 

خانوادم دقیقا همینن

میشه تاپیکمو گزارش بزنید حذف بشه، ممنون میشم💚🌱

کددم تاپیکتو من گزارش میزنم بیزحمت شما هم تاپیک یکی مونده به جدید منو گزارش بزنید

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
پدرشوهرمن خیلی پولداره.درواقع خودش ازمغازشون که دستمون بود بیرونم کرد اول زمستون 😔خیلی سخت بود اماگ ...

من توقعاتم از خانوادم صفر کردم وهیچ کاری بدون مقابل انجام نمیدم براشون

تاپیکام حذف شدنگزارش میزنم براتون

آره دیدم 

شکر

خیلی ممنونم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
من توقعاتم از خانوادم صفر کردم وهیچ کاری بدون مقابل انجام نمیدم براشون

بهترین کارو میکنی امید به غیر خدا داشتن باعث شکست خودمون میشه من تجربه اش کردم

2810