2777
2789
عنوان

شده جایی شکست مالی بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 82 پست
من هیچ انتظاری از خانواده ها ندارم اتفاقا اصلا بهشون نمیگم چون حس میکنم ادمای نزدیکم ودور برم نمیتون ...

آره نگو ، چون فاز نصیحت برمیدارند دفعه دیگه هر کاری خواستی بکنی میگن دیدی دفعه قبل؟

من هیچ انتظاری از خانواده ها ندارم اتفاقا اصلا بهشون نمیگم چون حس میکنم ادمای نزدیکم ودور برم نمیتون ...

خوب ماچاره ای جزکمک خواستن نداشتیم بایدبدهی هامون رومیدادیم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی خیلی ناراحتی و الان فکر می‌کنی این خیلی پول زیادیه ولی خدارو شکر کن باهمین مقدار رفع شده الان ...

من همینارو وام گرفتم دارم ماهی 7تومنم میدم

باورکن من فقط میترسم قرضارو نتونم بدم واقعا دیگه نمیتونم وام بگیرم

آره نگو ، چون فاز نصیحت برمیدارند دفعه دیگه هر کاری خواستی بکنی میگن دیدی دفعه قبل؟

اصلا نمیگم اونا هیچوقت تشویقم نکردن هروقت گفتم کاری شروع کردم میگفتن چته چرا خودتو اذیت میکنی خونه داری ماشین داری بشین زندگی کن از نظر اونا ادم شکنش سیر باشه کافیه

اره از عرش به فرش بود

از چندین ماشین تو پارکینگ و خونه های انچنانی

ویلا تو شمال و کیش

رسیدیم به جایی که پول نون نداشتیم

ولی دوباره همه چی مثل قبل شد ولی واقعا دوران سختی بود

مامانم همیشه کنار بابام بود تنهاش نزاشت

ماهم همین‌طور خیلی درکش کردیم

بابام دوباره سرپا شد حتی بهتر از قبل

من تو همون شروع زندگی شکست مالی خوردم زندگیم پا نگرفت الان ۴ ساله چشم انتظارم جدیدا هم دیگه برام مهم نیست وازهمه چیز دل بریدم

شما اگر همراه زندگیت همراهته تلاش کن سرکار برو پس انداز کن

شکر گذاری کن

خواسته هاتو بنویس

وبه این فکر کن که خدای نکرده اتفاق بدتری برات نیوفتاده 

دعا کن وتوکل

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
خوب ماچاره ای جزکمک خواستن نداشتیم بایدبدهی هامون رومیدادیم.

خب ادم بدونه خانوادش بتونن کمکش کنن خیلی عالی میشد ولی من هیشکی ندارم من تنهام دیروز زنگ زدم 1480مشاوربهزیستی گفتمش میشه باهم حرف بزنی کسی ندارم باهاش حرف بزنم

2810