2777
2789
عنوان

شده جایی شکست مالی بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شوهرم میگم مردم چندین ملیارد ضرر میکنن میگه هرکی در حد خودس ضرر میکنه بعضیا 100ملیون ضذر براشون ک ...

ببخشید اگر دوست نداشتی جواب نده ، فکر می‌کنی نهایتا ضررتون چقدر بشه؟

سال۹۸ورشکست شدیم باجیب خالی وکلی بدهی شوهرم اومدشهردیگه کارکرد ماهم شهرخودمون تنهاموندیم خیلی دوران سختی بود.خانواده شوهرم پشتمون روخالی کردن اماخانواده خودم بهم قرض دادن خورد خورد پس دادیم الان باگذشت ۶سال تونستیم یه ماشین بخریم ۲۰۰ملیونم رهن داریم. شوهرم توکارش پیشرفت کرده خدابخوادازچندماه دیگه میتونیم بهترپس اندازکنیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سال۹۸ورشکست شدیم باجیب خالی وکلی بدهی شوهرم اومدشهردیگه کارکرد ماهم شهرخودمون تنهاموندیم خیلی دوران ...

من هیچ انتظاری از خانواده ها ندارم اتفاقا اصلا بهشون نمیگم 

چون حس میکنم ادمای نزدیکم ودور برم نمیتونن درکم کنن

200تا150ملیون

میدونی خیلی ناراحتی و الان فکر می‌کنی این خیلی پول زیادیه ولی خدارو شکر کن باهمین مقدار رفع شده الان واقعا ۲۰۰ ملیون زیاد نیست اگه بتونی یه وام سه ساله بگیری قسط ۲۰۰ تومن میشه ۷ تومن.

2810