2777
2789
عنوان

دخترای شوهری و زنان در کف ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست
چرا گناه رو راحت جلوه میدی یعنی چی یکی رو پیدا کن تخلیه کن چه بی ارزش میکنین خودتونوطلاقش واسه همین ...

برو بابا  

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نه دلیل دیگه ای داره و اونم اینه سکه چون رفته بالا راحت مهریه میزارن اجرا و کاسبی پرسودیه

خوشم اومد از آب گل آلود ماهی گرفتی🤣

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینقدر الکیه که یکی رو فقط پیدا کنی واسه تخلیه تمایلاتت وبعدش بای بای؟ کدوم دختری هست که وابسته نشه؟ 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
برو بابا

تو برو بابا خودت دلت میخاد بری بدی چرا بقیه رو تشویق میکنی بی تربیت

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

ی بنده خدا رفت ب دستور عملت گوش کرد حالا عر میزنه عاشق طرف شده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
رابطه جنسی وابستگی میاره بدبختی اینه

وابسته نشو 

وابستگی ذهنیه وقتی وابسته میشی ک فکر میکنی ی ادم همیشگی برات میمونه 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نه دلیل دیگه ای داره و اونم اینه سکه چون رفته بالا راحت مهریه میزارن اجرا و کاسبی پرسودیه

حالا نکه خیلی هم مهریه میدن .... طرف مرده بدبختش کرده نه خرجش رو میده نه میاد سرزندگی اش, مهریه رو هم میگه ندارم طلاقشم نمیده زن بدبخت رو

دخترا همونجور مطیع شوهر میشن که مطیع کسی که باهاش رابطه دارن میشن اکثرا پارتنرهای جنسی رفتارشون از ش ...

اصلا منظور حرف منو نگرفتی

2810