2777
2789
عنوان

من خیلی خوشگلم و خودمو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نینی سایتی ها اینجورین!!!

واقعا متاسفم برای یه سری. من در مورد ضعف شخصیتیم یه سوال کردم و همه گفتن عکس بده ، وای نکشیمون انقدر خوشگلی یا تیکه انداختن.  واقعا انقدر یه سریا پست و حقیر که واسشون سخته ببیینن یه نفر خودشو زیبا میبینه؟

متاسفم

2805
اولا با تو نبودم دوما برو کنایه شو یاد بگیر بعد بیا

عزیزم خب به شما چه

شما منو اصن پیکان خالی ببین ؛ شاید اینجوری بتونی خلا های خودتو پر کنی..

من همون اولم گفتم کسی که خودش رو زیبا ندونه سالم نیست. این نظر صد ها روانشناسه نظر من نیست.

حالا شما روش اسم خودشیفته بودن یا تاکسی بودن بزار👍

من هر خوشگلی دیدم اعتماد به نفس داشته شما رو نمیدونم.

چه ربطی داره😐

چون ادمی که حس کنه خیلی خوشگله اعتماد بنفسشم داره عزیزم ادمیم که اعتماد بنفس داره با این حرفا بهم نمیریزه درسته شاید یچیزی بهش بربخوره اما درگیری فکری و ناراحتی و نه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
چون ادمی که حس کنه خیلی خوشگله اعتماد بنفسشم داره عزیزم ادمیم که اعتماد بنفس داره با این حرفا بهم نم ...

عزیزم اره خب منم همینو پرسیدم.

ولی زیبایی ربطی به اعتماد به نفس نداره فقط ۴۰ درصدشه شایدم کمتر.

یه نفر میتونه خیلی زیبا باشه و خودشو خوشگل ترین ببینه ولی متاسفانه از درون پوچ باشه. چون به جز اعتماد به نفس ظاهری روی درونش کار نکرده.

من از این جهت پرسیدم..

عزیزم اره خب منم همینو پرسیدم.ولی زیبایی ربطی به اعتماد به نفس نداره فقط ۴۰ درصدشه شایدم کمتر.یه نفر ...

درسته من عذرمیخوام بعد از توضیحتون متوجه منظورتون شدم برای احساس درونی و گفتگوهای درونی مثبت میتونی مراقبه و انرژی درمانی کنی بعدم کتاب های روانشناسی برای افزایش اعتماد بنفس تاثیرگزاره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت