2777
2789

از یه خانمی بشدت خوشم میاد بعد خیلی بد قلقه شمارشو نمیده ی جایی چت میکنیم شماره ها مشخص نیس بعد اقا ی شب شمارمو دادم گفتم بهم زنگ بزن یا پیام بده  از شانس گندم فرداش ی خط ناشناس بهم پیام داد  گفت صبح بخیر خوبی عزیزم    بعد باز پیام داد که اشتباه فرستادم  

منم گفتم داره ادا  درمیاره   خیلی خوشحال شدم  گغتم بلاخره شمارشو گرفتم پ دادم جواب نمیداد  منم هی فک میکردم داره لوس بازی درمیاره  چهار روز  تمام بهش  پ دادم ج نمیداد   کلی  پیامای  عاشقونه  بعد  اخر امروز سر مسائلی  معلوم شد اون همکارمه با اون یکی خطش پیام اشتباهی  بهم داده  منم کلی ابروم رفت🤦👎

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خدایی چه جذابیتی داره افرادی که از شما فرار میکنن؟

این جمله رو هم به دخترا میگم هم پسرا 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

😆😂

منم یبار فحش اشتباهی به بابام دادم 😂 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
خدایی چه جذابیتی داره افرادی که از شما فرار میکنن؟این جمله رو هم به دخترا میگم هم پسرا

نمیدددونم خب ازش خوشم میاد

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

چرا پس؟

کلی فحش رکیک نوشته بودم بفرستم به دوستم اشتباهی فرستادمش بع بابام😆

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
مستقیم رو در رو بگو حتما باید پیام بدی؟

گفتم  اما خیلی  نازنازیع  چیکار  کنم واقعا خیلی دوسش دارم

گفتم اما خیلی نازنازیع چیکار کنم واقعا خیلی دوسش دارم

خب هرکسی هم که باشه همون بار اول که بله رو نمیده 

بیشتر اصرار کن چند بار اقدام کن البته نه در حدی که اذیت شه اگه بعد از چند بار گفتن دیدی بازم محل نمیده حتما خوشش نمیاد دیگه اذیتش نکن

ولی بهش ثابت کن که واقعاا دوسش داری و برات مهمه 

2810