2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا الان هیچی هیچی نخوندی؟

بنظر منکه میشه ولی باید خیلی بخونی خیلی 

از همه چیز باید بزنی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اصلا زیاد چیزی نخوندم فقط یه فصل زیست دهم و یک گفتار 12

عب نداره اگ الان شروع کنی میتونی خودت رو برسونی...ولی‌ اگر آذر رو از دست بدی دیگ بعید میدونم 

کدوم پایه رو قوی تری؟دهم یا یازدهم؟

من اگر باشم از روزی ۶ ساعت شروع میکنم...دهم رو میخونم با نیم سال اول دوازدهم...تمرکز بیشتر روی جمع بندی دهم

روزی دو تا پارت ۴۵ دقیقه ای هم برای نهایی میذارم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عب نداره اگ الان شروع کنی میتونی خودت رو برسونی...ولی‌ اگر آذر رو از دست بدی دیگ بعید میدونم کدوم پا ...

دهم رو بهتر بلدم بنظرت بدون مشاور میشه من از اول تابستون میخواستم بخونم ولی همش فقط درگیر مشاور عوض کردن بودم و اینطوری بودم که اصلا نمیخوندم

دهم رو بهتر بلدم بنظرت بدون مشاور میشه من از اول تابستون میخواستم بخونم ولی همش فقط درگیر مشاور عوض ...

اگر ادم نیستی که پشتکار داشته باشی بنظرم مشاور میتونه کمک کننده باشه...سعی که یه مشاور حضوری توی شهرتون پیدا کنی حضوری خیلی بهتره 

اگرم نشد دیگ یکی رو پیدا کن اینقدر وسواس به خرج نده و کلی وقت خودتو واسه پیدا کردن مشاور هدر نده 

زودتر شروع کن بخون 

دهم رو تست بزن یه دور تست های شماره زوج کتاب کار رو بعد آزمون بگیر 

از الان تا آزمون  ۱۶ آذر قلمچی هم میتونی خودت رو واس جمع بندی نیم سال اول دوازدهم آماده کنی