2777
2789
عنوان

موهای سفیدم بدون رنگ کردن تیره شده🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
بله خوب بوده دولاره می خوام بگیرم

مرسی گلم 

هر یه دونش چقدر زمان میبره تموم بسه

روزی دوبار میزدی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
نمیدونم شتیپ بپذیری شاید نپذیری ولی من با ساب موهام نیره بود، روشن تر شدن. با اینکه خیلی وقته گوش نک ...

اصلا نفهمیدم چی گفتید 

استارتر عزیز هیچ راهی نداره بذار موهای سفیدت باشه خیلی قشنگ تره انگاری دکلره کردی جذابه خیلی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

واریاسیون دودی بخر، بریز توی نرم کننده دو هفته یک بار یا هر وقت دیدی ریشه سفید زد، توی حموم موهاتو که شستی با این محلول ماساژ بده بذار ۲۰ دقیقه حداقل بمونه بعد بشور.

مواد رو ۷۰ به ۳۰ مخلوط کن 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرسی گلم هر یه دونش چقدر زمان میبره تموم بسهروزی دوبار میزدی؟

بعضی وقتا بادم میرفت ولی هر وقت یادم میومد آروم با فرچه اش میکشیدم روی ابروهام به خورد پوست بره ، اعصاب آروم هم خیلی مهمه

شنیدم همین نی نی سایت هلیله سیاه 

رو غن سیاهدانه 

میگن خوبن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
واریاسیون دودی بخر، بریز توی نرم کننده دو هفته یک بار یا هر وقت دیدی ریشه سفید زد، توی حموم موهاتو ک ...

واریاسیون چیه عزیزم؟ من موهام کراتین داره و آسیب دیده یا

مشکلی ایجاد نمیشه؟ 

واقعا سفیدی هارو کامل پوشش میده؟؟

واریاسیون چیه عزیزم؟ من موهام کراتین داره و آسیب دیده یامشکلی ایجاد نمیشه؟ واقعا سفیدی هارو کامل پوش ...

تا حد زیادی پوشش میده بعدِ چند بار شست و شو اثرش میره.موقتیه.

واریاسیون یه چیز مثل رنگ مو هستش آرایشگرا با رنگ مو ترکیب می کنن که زردی و قرمزی شو بگیره، انواع مختلف داره.

برای موی سفید دودی اش خوبه.

عکس موها تو بذار تا دقیق بگم بهت جواب میده یا نه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔