2777
2789
عنوان

نشون بده ایرانی هستی با یه جمله ک تو همه خونه‌مشترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 183 پست
والا 😄خره تولدمه 😕

ع دیگ بدتر جارو اصلا خونه تکونی اساسی خخخ ای وااااای عزیزم تولدت مبارک عشقمممممم ،❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ع دیگ بدتر جارو اصلا خونه تکونی اساسی خخخ ای وااااای عزیزم تولدت مبارک عشقمممممم ،❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂🫂🫂 ...

😂🤣🤣

جارو از اون دستمال از من ی خونه تکونی مون نشه؟😂

فدااات بشم عزیزم 🥰🥰 سوپرایزم کردی 😂

😘😘😘😘💖

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
😂🤣🤣جارو از اون دستمال از من ی خونه تکونی مون نشه؟😂فدااات بشم عزیزم 🥰🥰 سوپرایزم کردی 😂😘😘😘😘 ...

قرررربونت عزیزم مرسی ،🫂❤️

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

قرررربونت عزیزم مرسی ،🫂❤️

دورت بگردم 🫂💖 مرررسی مهربونم بابت تاپیک 😍🥰

منم خوشحالم که تو رو دارم 🥰💞

بمونی برام ❤️

دورت بگردم 🫂💖 مرررسی مهربونم بابت تاپیک 😍🥰منم خوشحالم که تو رو دارم 🥰💞بمونی برام ❤️

قرربووووونت عزیزم قابلتو نداش ببخشید این بچه ها جارو اینا حافظه برام نذاشته وگرنه چندشب پیش بهم گفته بودی تولدتو،🙈🙈🙈

قرربووووونت عزیزم قابلتو نداش ببخشید این بچه ها جارو اینا حافظه برام نذاشته وگرنه چندشب پیش بهم گفته ...

فداااااات 😄❤️

داداشم و بچه ها میخواستن سوپرایزم کنن ولی من لنتی میدونستم دارن میرن کادو و کیک بگیرن 🤦😂

هیچ وقت نشد سوپرایز بشم 😅 سریع شاخکام فعال میشه میفهمم چه خبره 😂🤪

فداااااات 😄❤️داداشم و بچه ها میخواستن سوپرایزم کنن ولی من لنتی میدونستم دارن میرن کادو و کیک بگیرن ...

اره مث منی تولدم قشنگ میفهمم....راستی کادو چی گرفتی 

اره مث منی تولدم قشنگ میفهمم....راستی کادو چی گرفتی

همسر جان برام ی گلدون گرفت گل سانسوریا 😍خیلی دوسش دارم

داداشم برام ساعت گرفت با کیک🥰

همسر جان برام ی گلدون گرفت گل سانسوریا 😍خیلی دوسش دارمداداشم برام ساعت گرفت با کیک🥰

اووووخیییی چه کیوت کیکتم خوشگل بود انشالله ۱۲۰ سالگیتو جشن بگیری بفرس عکستو پیوی ببینم ۳۷ سالها چ شکلین،🤣🤣🤣🤣

اووووخیییی چه کیوت کیکتم خوشگل بود انشالله ۱۲۰ سالگیتو جشن بگیری بفرس عکستو پیوی ببینم ۳۷ سالها چ شک ...

قربونت 😁❤️ چشات خوشگله

هیچی دیگه پیر و فرتوت شدم 😅😂

عکسام تو گوشی داداشمه 

فردا نگا کنم اگه قابل پخش بود میفرستم برات 😄

قربونت 😁❤️ چشات خوشگلههیچی دیگه پیر و فرتوت شدم 😅😂عکسام تو گوشی داداشمه فردا نگا کنم اگه قابل پخش ...

اووووه قابل پخش بده بابا من نامحرم نیستم با شوشو جان بفرست

2810