2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 26 پست
این صدای شکستنه قلبتونو شک نکن خدا شنیده و یه روزی یجوری به حسابه اونایی ک دلتون رو شکسته میرسه ک خو ...

ما هم سپردیم  به خدا ،یعنی واقعا از ته دلم از خدا می‌خوام که جوابشونو بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما الان چند ساله حذفشون کردیم ،ولی دست از سرمون بر نمیدارن،همه جوره میکوبنمون

هر چقدر ک میتونی ازشون دور شو فقط همین و توکلت بخدا

هر چقدر ک نزدیکشون باشی بیشتر باز میشی خاره چششون و بدتر میشن. 

ما هم سپردیم به خدا ،یعنی واقعا از ته دلم از خدا می‌خوام که جوابشونو بده

افرین عزیزم این بهترین راهه💛 مامانه منم هر وقت به خدا سپرده یجوری بعدش خدا براش جبران کرده و حقشو گرفته ک هما حال کردیم. دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

یه بدیه بزرگی در حقه مامانم شده بود ک وقتی مامانم به خدا سپرد تقریبا۵ساا بعدش خدا به بهترین نحو جوابه اونایی ک ناحقی کردنو داد و زندگیشون کوفت و زهرمار شد

هر چقدر ک میتونی ازشون دور شو فقط همین و توکلت بخداهر چقدر ک نزدیکشون باشی بیشتر باز میشی خاره چششون ...

آخه تو یه شهر کوچیکیم ،هر کاری کنیم باز میبینمشون

هر چقدر ک میتونی ازشون دور شو فقط همین و توکلت بخداهر چقدر ک نزدیکشون باشی بیشتر باز میشی خاره چششون ...

به خدا ما اصلا سمتشون نمیریم،حوصله شون سر می‌ره میان تو  کوچه ما میچرخن

مثله مایین پس . نمیتونین برین شهره دیگه؟یا هرجا دیدینشون ب ندیدن بزنین

راستش نه اصلا نمی‌تونیم بریم شهر دیگه،ما خودمون رو به ندیدن می‌زنیم ولی اونا زهرشون رو میریزن باز

راستش نه اصلا نمی‌تونیم بریم شهر دیگه،ما خودمون رو به ندیدن می‌زنیم ولی اونا زهرشون رو میریزن باز

اونا ذاتشون خرابه. نگران نباش میگذره👭

من چنسال پیش یه دوسته ترکمن داشتم ک تو اینجور موقعیتا میگفت ترکمنا یه ضرب المثل دارن :👈 عور ییتیم دینگله ووتیم(سَگَم واق واق کن ، کو نَم گوش بده)هر چی بگی به کو نم

این ضرب المثل عامیانه همون معنای هر چی بگی به ک و نمه و برام مهم نیست هسش

به نظرم ازش استفاده کن، هر کی هرچی بهت گفت اینو بلند یا تو دلت بگو دلت خنک میشه😅من همینکارو میکنم

آخه چرا آدما بعضی هاشون اینهمه نامردن

دیگه با ذاته خراب کاری نمیشه کرد عزیزم💔میفهممت 

خیلی وقتا هم از روی حسادته 

حتی حسادت به یه لبخندت یا حسادت به یه چیزه کوچیکت

بعد همین حسادتشون باعث میشه دشمن بشن باهات و خودتم نفهمی دلیله حسادتشون چیه