2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم فقط

کاش منم ی دختری داشتم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

2805

اول عشقم بعد بابام 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خومم بابام همه کسمه دردس مین قلبوم

دوتا پسرام بعد همسرم 

ولی پسر بزرگم یه چیزه دیگس خیلی مهربونه و دلسوزه مخصوصا برا من وقتی ناراحتم میاد میگه مامان چی شده منم الکی میگم جاییم در می‌کنه می‌ره آب و قرص و هرچی بخوام برام میاره کلاس دومه

کاش منم ی دختری داشتم

انشالله خدا بهتون بده❤️

البته خیلیم حرصم میدهدها اما حس میکنم جز اون واقعا دیگه انگیره ای ندارم انقد ک بدی دیدم😔

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
انشالله خدا بهتون بده❤️البته خیلیم حرصم میدهدها اما حس میکنم جز اون واقعا دیگه انگیره ای ندارم انقد ...

ممنونم❤

بازم خوبه دختر همدمه 🥺

دوتا پسرام بعد همسرم ولی پسر بزرگم یه چیزه دیگس خیلی مهربونه و دلسوزه مخصوصا برا من وقتی ناراحتم میا ...

آخی عزیزم 

چه با محبته 

خیلی کم پسرایی دلسوز مهربون هستن 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

انشالله خدا بهتون بده❤️البته خیلیم حرصم میدهدها اما حس میکنم جز اون واقعا دیگه انگیره ای ندارم انقد ...

خداحفظش کنه😍❤️

2810