2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی کاری از دستم برنمیاد فقط سرمو با کار گرم میکنم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

هیچی چیکار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داریم زندگیموو میکنیم..........

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

تنهایی مجردی خیلی بهتر از تنهایی متاهلی هستش.نمیگم متاهلی بده خداروشکر که زندگیم خوبه اما متاهلی هرلحظه ش پراز مسئولیت الهی و عرفی هستش و گاهی وقتا فقط بخاطر خداوند هستش که ادامه میدم از بس نفس گیر میشه چون خیلی وقتا احساس میکنی واسه خودت نیستی.بنظرم مجردی خیلی خوبه و خیلی آموزشها و کلی کار میتونی واسه خودت انجام بدی و مسئولیت زندگی مشترک نداری و خیالت راحته.خداوند رو شکر کن بابت سلامتی و نعمتهایی که داری و ازش یه همسر و همدم خوب بخواه🌹

من نه ک رابطه داشتم دیگ نمیتونم مجرد باشم حالم خیلی بده ولی اره سنم توی همین حدوداست خیلی تنهام دارم ...

رابطه داشتی؟ فرد مناسب پیدا کن برو تو رابطه 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

پس منه ۲۹ ساله چی بگم خدا کمکم کنه واقعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم