2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه فهمید دقیق باید یکی واست تفسیر کنه که کمتر کسی همچین علمی داره

من پیش یکی گرفتم خیلی الکی بود بعد دوستم واسه بررسی چالش گرفته بود از سایت تعادل کیهانی راضی بود منم ازشون گرفتم خیلی خوب بود ببین سبکشون متفاوته قیمتشونم بهتر بود 

شغل و مشخصات همسرم چیه ؟ نحوه اشناییمون و زمانش کی هست ؟ سنتی پیش میره یا دوستی ؟دبیری میرم یا اموزش ...

مهربونه شغلش درامدش بد نیس دقیق نمیدونم 

۳ساله دیگه حدودا 

دوستی تقریبا 

اموزش ابندایی

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
به نظرت چارت تولد و ازدواج چقدر دقیقه؟اصلا راسته؟؟؟

ببین اگه ساعت تولدت بدونی خیلی دقیق میشه ببین ذهنیت من اینه هر اتفاقی واسمون میوفته از رفتار و شخصیت خودمونه تو خودتو خوب بشناسی پس دیگه با آگاهی عمل میکنی چارت تولدت هم یه خودشناسی عمیق بهت میده مثلا میگه تو تو کارت اخلاقت اینه واسه همین به مشکل میخوری باید این کارو بکنی یا مثلا تو رابطه تو همچین آدمی مناسبت هست پس تو میفهمی از خودت و رابطه چی میخوای و تو چطوری هستی طرفت باید چطوری باشه پس با هرکس دیگه ارتباط نمیگیری

یا مثلا میگه تو ذاتا تو فلان چیز استعداد داری پس این کارو کنی توش موفق میشی میدونی چی میگم؟ قرار نیست غیب بگن مال من خیلی راست بود

آره شنیده بودممم 🫠 جای معتبری میشناسی انجام بدن؟

من از سایت تعادل کیهانی گرفتم هم قیمتشون مناسب بود هم خیلی خوب مشاوره دادن و راهنمایی کردن من سوال پرسیدم کلی با حوصله جوابمو دادن 

ببین اگه ساعت تولدت بدونی خیلی دقیق میشه ببین ذهنیت من اینه هر اتفاقی واسمون میوفته از رفتار و شخصیت ...

اره 

کی برات گرفت؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
قوی و خود ساخته ای خبلیییی از مشکلاتی که بقیه از پسشون بر نمیان تو برمیای

چقد دقیق و درست گفتی عزیزم واقعا هم مشکلاتی که من از پسشون براومدم اطرافم کسی رو ندیدم از پسش بر بیاد🥲...بنظرت مغازمون و امتیاز نانوایی کی به فروش میرن؟(اینا جدا از هم هستن جداگانه برای فروش گذاشتیم)

چقد دقیق و درست گفتی عزیزم واقعا هم مشکلاتی که من از پسشون براومدم اطرافم کسی رو ندیدم از پسش بر بیا ...

مغازه فروش میره ایشالله چند وقت دیگه  

امتیاز نانوایی یکم طول میکشه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
2810