2777
2789

به همراه گردن و دست و سینه و اطراف زیر بغل و شونه و بازو انگشت همه با هم؟؟ 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همین پریروز از دست دختر بدغذام چنان فشار عصبی بهم وارد شد که یهو سمت راست بدنم بی حس شد و شونم د ...

نکن راه منو ادامه نده من خودمو سر همین چیزا داغون کردم

نکن راه منو ادامه نده من خودمو سر همین چیزا داغون کردم

وای داغونم هر روز به خاطر بدغذاییش گریه میکنم افسرده شدم هیچچچچچی نمیخوره نمیدونم چرا اینطوریه انگار معده نداره بچه ی شما هم بدغدا بود؟

وای داغونم هر روز به خاطر بدغذاییش گریه میکنم افسرده شدم هیچچچچچی نمیخوره نمیدونم چرا اینطوریه انگار ...

پسر من رشد خوبی نداره حالا طفلی بد هم نمیخوره ولی قد و وزنش خیلی کمه ببرش پیش دکتر مقدادی من هر بار بردم پسرمو مشکلمون حل شده

آخه من تهران نیستم.یعنی هروقت بردی رشدش خوب شد؟

برا وزن که چیزی نداد برا قدش داده فعلا که خوب بوده پسر منحساسیت داشت هیچ دکتری خوبش نمی‌کرد دکتر مقدادی دارو داد خیلی بهتر شد یبار یه ویروس گرفت یه هفته تمام اسهال بود 4 5 تا دکتر و کلینیک بردم هیچکدوم داروشون جواب نداد بردم دکتر مقدادی تو یه روز خوبش کرد خدا خیرش بده الهی 

برا وزن که چیزی نداد برا قدش داده فعلا که خوب بوده پسر منحساسیت داشت هیچ دکتری خوبش نمی‌کرد دکتر مقد ...

کاش بتونم بیام تهران ببرمش پیش این دکتر.داروهایی که برای قدش داده نمیدونین اسمش چیه

کاش بتونم بیام تهران ببرمش پیش این دکتر.داروهایی که برای قدش داده نمیدونین اسمش چیه

اسمش آرژنین فور آور آمریکاییه