2777
2789
من خوندم اتفاقا خیلی درسخون بودمولی پشیمونیم از اون نیست

بیشتریا گفتن درس 

منم از درس نخوندنم می‌سوزم 

الان نشستم از اول میخونم میرم امتحان میدم با بچه دبیرستانی ها😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تنها نکته مثبت کل زندگیم😂

منم 

فک کن شهر ما یکم فرهنگش پایین بود 

از سن 12 سالگی اینا تو کار این روابط بودن🤣

محیط سمی بود

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتریا گفتن درس منم از درس نخوندنم می‌سوزم الان نشستم از اول میخونم میرم امتحان میدم با بچه دبیرستا ...

آره 

خوب کاری میکنی هروقت شروع کنی دیر نیست مهم اینه که با تجربه و هدفت شروع میکنی

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

بیشتریا گفتن درس منم از درس نخوندنم می‌سوزم الان نشستم از اول میخونم میرم امتحان میدم با بچه دبیرستا ...

چندسالته؟

البته الان خیلی راحتتره قبولی کنکور. طرف یا ۵۰۰۰ پزشکی اورده. زمان ما زیر ۵۰۰ هم نمیوردن

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
منم فک کن شهر ما یکم فرهنگش پایین بود از سن 12 سالگی اینا تو کار این روابط بودن🤣محیط سمی بود

چه بد😂واقعا خداروشکر

دقیقا منم ناراحتیم از اینهصرفا فقط درس خوندم و توی هیچ زمینه ای نتونستم خودمو پیدا کنم

میفهممت. زمان ما خاواده ها فقط درس رو میشناختن. من توی موسیقی و هنر فوق العاده بودم. نقاشی میکشیدم ولی اصلا کاری نکردم براش.

چه بد😂واقعا خداروشکر

👌😂

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

میفهممت. زمان ما خاواده ها فقط درس رو میشناختن. من توی موسیقی و هنر فوق العاده بودم. نقاشی میکشیدم و ...

منم از الان افتادم دنبالش 

ولی همیشه حسرت قبلو دارم😁شاید اگه توی سن کمتر دنبالش بودم بهتر بود بهرحال دوران یادگیری میفتاد توی زمانی که دغدغه کمتره

چندسالته؟البته الان خیلی راحتتره قبولی کنکور. طرف یا ۵۰۰۰ پزشکی اورده. زمان ما زیر ۵۰۰ هم نمیوردن

الان۲۴ سالمه 

مشکلم اینه تغییر رشته دادم 

الان دارم از کلاس ده میخونم یعنی از اولش 

امتحانام نهایی شدن😐 

فک نمیکنم حالا حالا ها به کنکور بتونم فک کنم 

پسرمم ۲ سالشه دیگه بدون🤣😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ان شاالله میرسی و موفق میشی

ممنون عزیزم🌺❤️

نه نترس ما همه هستیم🤣🤝🏻

من بیشتر  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....