2777
2789

بچه رو چند دقیقه میسپارم دستش مثلا حموم برم یا کاری دارم اصلا مواظب بچه نیست همش سرش تو اینیستاس .بچه ی منم خیلی شیطونه ۹ ماهشه یه ثانیه قافل میشم یه خطری تهدیدش میکنه یا چیزی میخوره یا چیزی چپ میکنه رو خودش با استرس رفتم حموم اومدم تو حموم کلا فکرم پیش بچه بود گفتم‌الان باز شوهرم سرش تو گوشیه اومدم دیدم باز سرش تو گوشیه همون لحظه بچم یه کاسه بزرگ آب گذاشته بودم زیر شوفاژ چپ کرد رو خودش عصبانی شدم گفتم گوشیت همیشه هست حواست به بچه نیست با لحن تند گفتم پاشو ببرش حموم . یهو داد و بیداد کرد وسایل دم دستشو پرت میکرد سمتم فحش میداد بچم نگاش میکرد ترسبده بود.اومد بزنه منو گفتم‌نگاه بچه رو....

ای وای نینی از الان چقد شیطونه 😍 با این وضعیت فکر کنم دفعه ی بعدی اب داغ کنه پرت کنه به تو 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ک  مردای ایرانی همشون همینجوری ان  زورشون میاد  کاری بهشون بسپاری  طلبکارم هستن

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
2805
واقعا ک مردای ایرانی همشون همینجوری ان زورشون میاد کاری بهشون بسپاری طلبکارم هستن

۸۰ درصد همینن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

نگاه مظلوم بچم تو ذهنمه

رفتیم‌مثلا مسافرت برگشتنی شوهرم خسته شد من پشت فرمون نشستم بچه رو دادم داستش . برای خودش رو صندلی شاگرد خوابیده بود بچه هی گریه میکرد ۲ ۳ بار نزدیک بود تصادف کنم آخرش با لحن تند گفتم پاشو آروم کن بچه رو

اگه تند باهاش حرف نزنم کلا بیخیاله( معتاده شاید برای اونه)

۸۰ درصد همینن

نمیدونم چرا بزرگ نمیشن هیچوقت ک بفهمن زندگی تنها روی دوش زن نیس  چون زن خانم خونه است وظیفشه  تموم کارای خونه رو انجام بده  چرا چون تو زنی اگه مرد کمک کنه انگار نفسش رو بریدی 

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
نمیدونم چرا بزرگ نمیشن هیچوقت ک بفهمن زندگی تنها روی دوش زن نیس چون زن خانم خونه است وظیفشه تموم ک ...

ب تربیت بر میگرده 

نوع تربیتی ک در جامعه حاکمه 

اینکه کارای خونه با خانمه از اول انگار ب هممون دیکته کردن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2810