2777
2789
عنوان

عکس سرویسم پدر همسرم خریدن❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 93 پست
فدات عزیزدلم چشم عوض نمیکنم ولی خودم طلای سفید برای عروس میپسندم تو فیلم و فرمالیته شیک تر نیست بنظر ...

اره برای فیلم و فرمالیته ی چیز مناسب لباس عروس و تاجت بگیر میتونی نقره هم برداری 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پز ندادم عزیزم سرویس عروسیمه ذوقشو دارم از این بیشتر و بهتر برای شما حتما باید از بدبختی بگم ک دل بس ...

مبارکت باشه ان شالله خوشبخت بشی

ولی شاید ندونی بت بگم که

نود درصد اعضای این سایت از سر مشکلاتشون پناه میارن ب اینجا

و خب اینجور پستی و این حجم از طلا اونم تو این اوضاع خراب اصلا کار درست وانسانی نیست

خوددانی

واقعا این عشق رسیدن داشت😂😂🤌🤌

انشاالله خوشبخت بشن خنده ام گرفت با این پیامت😂ولی نزاری  این چیزهارو ...دل خیلیا میسوزه برکت از زندگیت میره..ن اینکه حسودی کنیم الهی ب بهترینا برسید اما همین جمله که چرا برای ما نکردن..این همه نداری ملت.طرف۱۲ساعت بکوب داره کار سنگین میکنه با حقوق۱۵تومنی...خیلی تلخه

من اردبیل تورکیم، بیزدر آغیر قیزیل گوتوروکالبته هامی اوجور دییر

هه بیز اردبیلدع دع کالمیشیخ البته شهرلرینین بیزیندع من اوردا دنیایا گلمیشم چوخ خوشحال اولدیم دانیشدیخ باهم😍

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مبارکت باشه ان شالله خوشبخت بشیولی شاید ندونی بت بگم کهنود درصد اعضای این سایت از سر مشکلاتشون پناه ...

عزیزم با هزار تا سختی بعد از سه سال ب هم رسیدیم ینی از مشکلات و ناراحتی‌های قبلنم بگم مردم خوشحال میشن و بعد از کلی سختی یکم خوشبختی رو واسه من نمیبینن؟

البته ک شماهم گل می‌فرمایید❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

انشاالله خوشبخت بشن خنده ام گرفت با این پیامت😂ولی نزاری این چیزهارو ...دل خیلیا میسوزه برکت از زند ...

عزیزم همسر منم سخت ترین شغل رو دارن معدن دار هستن و شاید باورتون نشه سختی کار خیلی زیاد هست یعنی مطمئن باید با زحمت خریدن برام ولی خب بازم چشم❤️🙏

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

حسابی قدرشونو بدون هیچکی از اینکارا نمیکنه

برای منم نکردن ولی اطرافیانم خیلیا گرفتن برا عروس 

از خونه بگیر تا ماشین صفر 

داییم هر مناسبتی که بشه برای عروساش طلا میخره از سیخ تا سوزن حتی لوازم آرایشی عروساش ست کیف وکفش تا پوشک بچه هاشون... رو میخره 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
قاداسین آلیم،منده چوخ خوشحال اولدوم 🥰اردبیل مغان منطقه سیننم

مندع الع اوردا اولمیشام😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2810