2777
2789
عنوان

فیلمنامه نویسا کجا نشستین

43 بازدید | 8 پست

بچه ها،من فیلمنامه می نویسم ،از اسلامشهر یا تهران هستید باهم گپ و گفت داشته باشیم و همفکری ومشورت و نقد فیلمنامه و این داستانا ...

اگه هستید پیان بدین بهم 

مرسی

تا حالا فروختی؟ اموزش دیدی؟ فرمت فیلمنامه رو بلدی؟ ژانر رو مسلطی؟؟اخه خیلیا فکر میکنن میتونن فیلمتام ...

اره ،دوتاشو فروختم ،هر دو ساخته شدن ،البته انیمیشن کوتاه بود هر دو فیلمنامه،اما داستانی کوتاه هم می نویسم.نمیگم مسلطه کامل اما خوب دوره رفتم انجمن سینمای جوان و یه چیزایی بلدم 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ،دوتاشو فروختم ،هر دو ساخته شدن ،البته انیمیشن کوتاه بود هر دو فیلمنامه،اما داستانی کوتاه هم می ...

من یه گروه داشتم قبلا ادمای باسوادی توش بودن، اکثرا هم معروف اما الان همه رفتن گروه خوب سراغ ندارم، اتفاقا خودمم دنبال این میگشتم ببینم فیلمتامه نویسای جوان توی تلگرامیی جایی گروه ندارن؟

2805
من یه گروه داشتم قبلا ادمای باسوادی توش بودن، اکثرا هم معروف اما الان همه رفتن گروه خوب سراغ ندارم، ...

من یه گروه تلگرامی عضوم ،اعضا زیادن ،بحث و گفتگو هم زیاده اما دنبال یه گروه میگشتم که بشه حتی حضوری حرف بزنیم و مشورت کنیم .البته ترجیحا اسلامشهر 

اگه مبخوای آی دی تلگرامتو بده ،اد کنم تو گروه ،البته اگه بشه ،نمیدونم اد کردن آزاده یا نه

من یه گروه تلگرامی عضوم ،اعضا زیادن ،بحث و گفتگو هم زیاده اما دنبال یه گروه میگشتم که بشه حتی حضوری ...

Sogol_kalhor

من پارتنرم هم در زمینه سینما فعالیت داره ولی خب من وارد جمع اونا نمیشم معذبم، خیلی حرفه ای هستن