2777
2789
عنوان

همه دوسام ازدواج کردن خیلی احساس تنهایی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ۲۳ سالمه حس میکنم هنوز ۱۰ سال دیگه جا دارم 😂😂😂

والا منم تا قبل این تاپیک همین حسو میکردم 🤦🏼‍♀️

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
فقط بدون ترکم😂

ببین من با ازدواج ۲۲ مخالف نیستم ولی خب اول راهی هنوز اصلا نگران نباش هر کس شرایط خودش رو داره مطمئن باش خودت این حس بد رو داری دیگران درباره ات این حس رو ندارن 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

البته دوستات زود ازدواج کردن ولی خب این احساسات زود میگذره و کمرنگ میشه 

دوستای مجرد پیدا کن و بیشتر با اونا در ارتباط باش و خودتو هم مشغول کار و زندگی خودت بکن 

با این متاهلا هم ارتباطت خواه ناخواه کم میشه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
خیلی حسه بدی دارم همشون رفتن تنها موندم مثلا تو دلشون میگن اینو نمیگیرع چن بارم تو روم گفتن چه برسه ...

بابا بیخیال هرچی میخوان بگن 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

منم 22 ام اما اطرافم هنوز بیشتریا ازدواج نکردن اما همشون پارتنرای خیلی خوبی دارن دلم یکیو میخاد رل داره پسره خیلی لاشیه چند روزه بیخیال فکر کردن بهش شدم اما قراره دوباره ببینمش  

وقتی میبینمش نمیتونم خودمو کنترل کنم استرس میگیرم.. 

به خود لعنتیم قول دادم فراموشش کنم البته مشکلاتم انقدر زیاده بخامم نمیتونم بهش فک کنم 

اما در کل دلم یه رابطه مطمعن میخاد که از طرفم خوشم بیاد از همه لحاظ عالی باشه جونش برام در بره😂 زرشک

فعلا یه چند وقته رو یه پسر موفرفری کراش کوچیک زدم 😂 فهمیدم اونم رل داره اینم شانس کوفتیم 

بیخیال قسمتم تنهایی شد 💔 گذشته بدی داشتم زندگی بدی دارم امیدوارم خدا برام دلش به رحم بیاد یکیو برام بفرسته

خیلی حسه بدی دارم همشون رفتن تنها موندم مثلا تو دلشون میگن اینو نمیگیرع چن بارم تو روم گفتن چه برسه ...

اگه واقعا این حرفارو تو روت میزنن دلیلی نداره باهاشون دیگه در ارتباط باشی ! 

شعور و فرهنگشون واقعاً پایینه 

این دفعه اگر این حرفا رو زدن بگو ای کاش اول رو شعور و فرهنگتون کار میکردید بعد میرفتید سراغ ازدواج 

البته این جور آدما این چیزا اصلا حالیشون نیست 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚