2777
2789
عنوان

پول درآوردن از اینستا

302 بازدید | 34 پست

سلام 

یه پیجی هست که من نزدیک 3 ساله فالوش دارم کلی فالوور داره آموزش پول درآوردن از اینستارو میده یه خانوم جوون 22 ساله س اونموقع 19 ساله بود فالوش داشتن آرزو داشت مهاجرت کنه به روسیه الان 3 سال گذشته کلی شاگرد داره کلی رضایت تو پیجش هس مهاجرت کرده ماشین بنز خریده برا خودش خونه ی خودشو خریده و تو روسیه دانشگاه میره و به گفته ی خودش از سن 17 سالگی شروع کرده حالا منم که 16 سالمه میخوام تو دوره هاش شرکت کنم ولی میدونید چیه میترسم پولم الکی هدر بره ضرر کنم دوره ش 3 ماهه س همه چیو یاد میده هزینش هم 2 میلیون و 100 عه از یه طرفم خیلی مشتاقم اینکارو کنم کسی تاحالا اینکارو کرده؟ 

حقیقتش فکر کردم اونیو میگی که آیدیش هانیوله؟یه همچین چیزی

و فکر می‌کنم با دوره خریدن برای اینستا فقط اونا رو پولدار میکنی بازم خود دانی

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

حقیقتش فکر کردم اونیو میگی که آیدیش هانیوله؟یه همچین چیزیو فکر می‌کنم با دوره خریدن برای اینستا فقط ...

آره خودشه ببین اخه من خودمم مامان بابام نمیزارن برم بیرون کار کنم ولی تو رضایتای پیجش همه میگفتن خیلی خدبه🥲🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خودشه ببین اخه من خودمم مامان بابام نمیزارن برم بیرون کار کنم ولی تو رضایتای پیجش همه میگفتن خیل ...

میخای امتحانش کن من امتحان نکردم بخاطر همین نمیتونم بهت بگم خوبه یا نه صرفا عقیده امو میگم

یوتیوب یا چیزای این مدلی تخصصی تره که بخای براش آموزش ببینی و دوره بخری

ولی برای اینستاگرام فکر نمیکنم فقط باید خلاق باشی

2805
میخای امتحانش کن من امتحان نکردم بخاطر همین نمیتونم بهت بگم خوبه یا نه صرفا عقیده امو میگمیوتیوب یا ...

میدونی چیه ازین میترسم که پولم بره تهش هیچی نشه ولی تو رضایتای پیجش همه میگفتن که پول درآوردن و.... بعد منم خب نوجوونم دلم میخواد یسری چیزارو داشته باشم ولی بازم میگم میترسم ازین قضیه 

میدونی چیه ازین میترسم که پولم بره تهش هیچی نشه ولی تو رضایتای پیجش همه میگفتن که پول درآوردن و.... ...

درک میکنم منم خودم کلی وقتم رو در این راه صرف کردم😂

و بنظرم فعلا درامدو بیخیال شو و پولتو بده مهارتی مثل برنامه نویسی یا زبان یا همچین چیزی و بعدش از اون پول دربیار خیلی بهتره

درک میکنم منم خودم کلی وقتم رو در این راه صرف کردم😂و بنظرم فعلا درامدو بیخیال شو و پولتو بده مهارتی ...

خب الان نظرت راجب این چیه خیلی ریسکیه بعد یکیم میشناسم میگف اونم ثبت نام کرده پول درمیاره کلا یهو ازین رو به اون رو شد هم گوشیشو عوض کرد هم دماغش عمل کرد کلا ازین رو به این رو شد 

خب الان نظرت راجب این چیه خیلی ریسکیه بعد یکیم میشناسم میگف اونم ثبت نام کرده پول درمیاره کلا یهو از ...

بنظرم میخای امتحانش کنی

چون شاید پولت بره 

ولی خب شایدم برعکسش اتفاق بیفته

اینجوری پشیمونی کاری که نکردی رو نداری

بنظرم میخای امتحانش کنیچون شاید پولت بره ولی خب شایدم برعکسش اتفاق بیفتهاینجوری پشیمونی کاری که نکرد ...

درسته میدونی چیه خیلی ریسکیه هم احتمال باخت داری هم برد بخاطر همین میگم میترسم ولی خب یه تجربه میشه دیگه راسی ارمی انیونگگگ

نکن.

فوقش صد درصد کلاه بردار نباشه و چارتا فایل برات بفرسته چیزی بیشتر از اوناییه که تو اینترنت پره و رایگانم هست؟ 

شونزده سالته پیج قاشقم بزنی هر وعده از قاشقت عکس بگیری بذاری تا بیست سالگی دو میلیون فالور میگیری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
درسته میدونی چیه خیلی ریسکیه هم احتمال باخت داری هم برد بخاطر همین میگم میترسم ولی خب یه تجربه میشه ...

دیگه میشه تجربه!

اگه پولش برات زیاد مهم نیست امتحان کن

عه آره من پروفایلتو دقت نکردم😁👋🏻

2810