یه پیجی هست که من نزدیک 3 ساله فالوش دارم کلی فالوور داره آموزش پول درآوردن از اینستارو میده یه خانوم جوون 22 ساله س اونموقع 19 ساله بود فالوش داشتن آرزو داشت مهاجرت کنه به روسیه الان 3 سال گذشته کلی شاگرد داره کلی رضایت تو پیجش هس مهاجرت کرده ماشین بنز خریده برا خودش خونه ی خودشو خریده و تو روسیه دانشگاه میره و به گفته ی خودش از سن 17 سالگی شروع کرده حالا منم که 16 سالمه میخوام تو دوره هاش شرکت کنم ولی میدونید چیه میترسم پولم الکی هدر بره ضرر کنم دوره ش 3 ماهه س همه چیو یاد میده هزینش هم 2 میلیون و 100 عه از یه طرفم خیلی مشتاقم اینکارو کنم کسی تاحالا اینکارو کرده؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میخای امتحانش کن من امتحان نکردم بخاطر همین نمیتونم بهت بگم خوبه یا نه صرفا عقیده امو میگمیوتیوب یا ...
میدونی چیه ازین میترسم که پولم بره تهش هیچی نشه ولی تو رضایتای پیجش همه میگفتن که پول درآوردن و.... بعد منم خب نوجوونم دلم میخواد یسری چیزارو داشته باشم ولی بازم میگم میترسم ازین قضیه
درک میکنم منم خودم کلی وقتم رو در این راه صرف کردم😂و بنظرم فعلا درامدو بیخیال شو و پولتو بده مهارتی ...
خب الان نظرت راجب این چیه خیلی ریسکیه بعد یکیم میشناسم میگف اونم ثبت نام کرده پول درمیاره کلا یهو ازین رو به اون رو شد هم گوشیشو عوض کرد هم دماغش عمل کرد کلا ازین رو به این رو شد