2777
2789
عنوان

نسکافه خرید صد تومن

177 بازدید | 20 پست

بچه ها ی لیوان کوچیک ولی خیلی خوشمزه بود 

دوست پسرمو میگم

من خودم بودم دلم نمیومد این قدر پول نسکافه بدم

ولی خب به نظرتون زیاد نیست؟  

در کل چیزی جلوش از قیمت نمیگم ک عای زیاده و اینا

کاپوچینو ۱۵٠ بود

گفت بذار اینو بگم برات این بهتره

گفتم نه نسکافه دوس دارم 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نه بابا زیاد نیست قیمتا همینه

ما ایندفعه که رفتیم کافه حدود 500 تومن شد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فهمیدین دوس پسرش خرج میکنه یا نهههههه

این دیگه یه خرج عادیه چه نیازی داره بفهمونه😶

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
فهمیدین دوس پسرش خرج میکنه یا نهههههه

خرج؟؟؟ 😐

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

این دیگه یه خرج عادیه چه نیازی داره بفهمونه😶

انگاری چی گرفتم ازش 

صد هزار تومن دیگه چیه ی بستنی کیم ۴۰هزار تومنه

در کل میخواستم بدونم من خسیسم یا نه

دیگه در تلاشه

والا من همچین حسی نگرفتم

چرا نگاهتون به همه چی منفیه😵‍💫😂

مگ نخواستی همینو‌ بگی

ن بابا ماشین نداره خرج چی

2810