2777
2789
عنوان

توروخدا مراقب باشید عکستون تو گوشی کسی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست

من کاربری قبلیم خیلی ازخودم وروزمرگیم وبچه هام عکس میزاشتم ازسر سادگیم بود تا یه بار دیدم یکی عکس منو گذاشته بعنوان عکس خواهرشوهرش خیلی کفری شدم شدیدا باهم بحثمون شد نی نی یار جفتمون تعلیق کرد منم بخودم گفتم حقم بود من نباید عکسم اینجا میزاشتم فضا خیلی سمی هست اینجا بله خیلی مراقب باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی توضیح بده تو رو‌خدا

ببین 

طرف مثلا باهات دشمنی داره خب 

نمیخام بترسونما فقط میخام آگاهت کنم 

باهاش عکس میندازی بعدا می‌ره اونو چاپ میكنه میبره پیش جادوگر تا طلسم انجام بدن روت 

حالا یا بستن بخت یا هر چیز دیگه ای

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
2805
این سایتا که تابلوئن عکسا فیکهمثلا یهو میان عکس یه چادری میذارن که مثلا بگن صد در صد ایرانیه ولی عکس ...

خب برای کسی که دوس نداره عکسش توی سایتای بد پخش بشه ناراحت کنندس دیگه

برای خودت زندگی کن🫠🫠

منی ک عکسام تو پیجمه چی کنم؟هرروز اسفند دود میکنم

بحث چشم زدن نیس 

طلسم و جادو میکنن 

پیجتو قفل کن

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من کاربری قبلیم خیلی ازخودم وروزمرگیم وبچه هام عکس میزاشتم ازسر سادگیم بود تا یه بار دیدم یکی عکس من ...

بله دقیقا هم اینجا هم کلا باید مراقب بود 

از کجا فهمیدی

حسم گفت 

بعد ازش پرسیدم گفت اره برداشتم 

گفت پخشش میکنم باهوش مصنوعی یاکاراییش کردم و...🥺

خلاصه شبو روز نداشتم ب شوهرم گفتم خاست خفم کنه😂😂بعد گفت بیخیال هیچ گوهی نمیخوره کاریم کرد بد میبینه پیگیریش میکنم دیگ بهتر شدم 

تا خودش بهم پیام داد عکست پاک کردم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

پیجم قفله ولی خب فالور دارم دیگ غریبه براچیشه من‌جادو‌کنه همین فامیل جادو میکنه ک اونم تو پیجمن😵‍💫

😑😑😑دیگه نمیدونم من مث چی میترسم واقعا...