2777
2789

مشکل این نیست که نشستیم مشکلم اینه که با دردو مظلومیت میگه انگار ما ظالمیم یا بابام گفته حق نداری بری خونه مامانت 🤌🤌🤌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بزارید تنهایی بره همیشه

مشکل اینه مامان من بدش میاد من نرم 

منم کار و زندگی دارم 

بعدش قهر میکنه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
مشکل اینه مامان من بدش میاد من نرم منم کار و زندگی دارم بعدش قهر میکنه

مثلا ی بار برو ی بار نرو .واقعا خیلی خوبه خونه مادربزرگ من که نه طرف پدری داشتم نه مادری

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
مثلا ی بار برو ی بار نرو .واقعا خیلی خوبه خونه مادربزرگ من که نه طرف پدری داشتم نه مادری

همینم قبول نداره فکر میکنه دارم بی احترامی میکنم😭

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
چند وقت ی بار میرید؟

من ماه یا ۲ ماهی یه بار در حد چند ساعت 

مامانم توقع داره هفته ای یه بار برم اونم نصف روز

برو دلت مادرتو نشکون

بابا خب کار دارم 

اون نصف روزم که بیکارم توقع داره برم خونه مامانش خب منم انسانم قطعا یه دختر ۲۰ و خورده ای ساله دوست داره بره خرید کافه با دوستاش بره بیرون تا بره خونه مامان بزرگش 

اونم من که انقدر فیکسه تایمم