2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صیغه شدین واسه آشنایی بیشتر؟خب اگه آخرش بگه نمیخوام این دختره روضایع نمیشی که اونو همسر خودت میدونست ...

کلا صیغه داریم تو رسممون 

برای راحتی بیشتر و خرید و ...

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
آره واقعا ملت بیکار میشن اینروزارو اختراع میکنن مسخرس لعنت ب اینستا ن ب اینستا ک ملتو بدبخت کرد

دقیقااااآااااااااا لایکککککک

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
2805
آره واقعا ملت بیکار میشن اینروزارو اختراع میکنن مسخرس لعنت ب اینستا ن ب اینستا ک ملتو بدبخت کرد

هيچ پلتفرمي نميتونه آدمو بدبخت كنه اين خود آدمان كه باعث ميشن

اينستا هم مثل آتيش جنبه ي سوخت و ساخت داره ديگه دست خود آدمه كدومو انتخاب كنه

هيچ پلتفرمي نميتونه آدمو بدبخت كنه اين خود آدمان كه باعث ميشناينستا هم مثل آتيش جنبه ي سوخت و ساخت د ...

ولی قبول کن خیلیا ب واسطه همین اینستا ک اولش همین فکرو میکردن بدبخت شدن متاسفانه برنامه برا بدبختی زندگی ایران قشنگ کاربرد داره و طرفدار اونم بخاطر چشم و هم چشمی 

حالا ببین از فردا شب چقد کادوی همسری یا آقایی استوری میشه😂😂

یه تایم کوتاه قبل عقد صیغه میکنیم چی بخرمممم براش

آهاااا

اره منم ۶ روز قبل عقدم صیغه محرمیت خوندیم چون راهمون دور بود از همدیگه و مجبور بودیم خونه همدیگه بمونیم و برای خرید و این حرفا. البته چرته بنظرم😄

با توجه به اینکه بودجه محدودی داری بهتره گرون نخری. میتونی از توی پیج های اینستاگرامی وسیله خوب و ارزون بخری مث کروات یا انگشتر یا هودی یا دستبند چرم(حالا چرم اصل نباشه اون خیلی گرونه😄)

ماگ هم قشنگه ها. از اون حرارتی ها که تغییر رنگ میده با گرما

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡