2777
2789

من دوست دارم تجربی برم گفتن باید حداقل نمره ریاضی هر سال ۱۳ باشه من پارسال ۱۰ شدم و هفتم ۱۱ البته اون سال ها به ریاضی اهمیت نمی‌دادم  اما الانم دوست دارم تجربی برم رفتم مشاور گفت نمره بالا بگیری میشه چطور نمره بالا بگیرم من کلن فراموش کردم چطور ریاضی تمرین کنم از کدوم کلیپا نگاه کنم آخه بعضيا توضیح درست نمیدن کتاب ماجرای بیست نهم گرفتم نمیدونم چطور از ریاضیش استفاده کنم که گیج نشم میشه راهنمایی کنین؟

الان فصل یک و دو رو من جمع کنم دیگه میتونم ریاضیم خوب شه ولی الان من فصل یک و دو عقبم انگار پایه نهمم راهنمایی کنین 

اگه درست ضعیفه که به زور بخوای بری تجربی نرو خیلی سخته

ضعیف نیست اون سال های که میگم تمرین نمیکردم 

الانم اگه فصل یک و دو که نخوندم جمع بشه میتونم رو روال بیوفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه پیگیری برای حل مشکلت خیلی خوبه 

اگر واقعا میتونی بخون درستو و برو تجربی اگه واقعا به یه رشته ای توش علاقه داری بدون توجه به فکر اطرافیان 

اگه کتاب ماجرای ۲۰ رو داری تا جایی که معلمتون درس داده بخون و حل کن جاهایی که کلا نفهمیدی هم فیلم نگاه کن 

ضعیف نیست اون سال های که میگم تمرین نمیکردم الانم اگه فصل یک و دو که نخوندم جمع بشه میتونم رو روال ب ...

پس به اونی که علاقه داری برو 

تجربی اگه درست قوی باشه علاقه نداشته باشی هیچی نمیشی 

ولی اگه ضعیف باشی علاقه داشته باشی جای امید هست

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)
اینکه پیگیری برای حل مشکلت خیلی خوبه اگر واقعا میتونی بخون درستو و برو تجربی اگه واقعا به یه رشته ای ...

مجبورم بخونم چهارشنبه امتحانه هنوز هیچی تمرین نکردم هر روز امتحان داشتیم این هفته

تازه ظهری بغض داشتم میگفتم من بقرآن اگه تجربی نیازم ترک تحصیل میکنم نمیتونم به اون روزی فکر کنم که نیاوردم و توی برگه هدایت تحصیلیم روی رشته تجربی هاشور باشه💔😪