2777
2789
عنوان

میخام امشب به شوهرم بگم کسایی که بچه دار نمیشن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست

ایشالله خدایه نی‌نی سالم با میده عزیزم،واون‌موقه تو،واس زندگی من دعاکن

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم انشاالله به حق امام حسین دامنت سبز میشه خدا بزرگه...

تو پیج‌ بارداری فلورا تاجیکی برو اصلاح سبک زندگی کنید هم شما هم‌  همسرتون انشاالله نتیجه می‌گیرید حتما سر بزن به این پیج

bardari.flora

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

ی چن وقتی هست ب دلم افتاده نازام😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

انشالله اسپرم هست.

نبود جنین اهدایی بگیر. 

نشد ،اسپرم اهدایی.

نشد این همه بچه که منتظر مامان و بابان تو شیرخوارگاه

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

من از نزدیکان خودم دارم که بچه دار نمیشدن و خانم مشکلی داشت که قابل درمان نبود و روش‌های درمانی فایده ای نداشت 

اما عاشقانه همدیگه رو دوست داشتن 

به زندگیشون ادامه دادن و فرزند خوانده دارن 

به نظرم فرزند داشتن آخر ماجرا نیست 

مگر اینکه ترازوی مادرشدن و فرزند داشتن از خودت برای شما سنگین تر عشق و علاقه به همسرتون باشه 

تصمیم گیری  نهایی رو فقط خودتون می تونید انجام بدین ، کار سختیه

حالا بعضیا ممکنه بگن بچه میخوای چکار.ولی برای کسی که عاشق بچه س نبود بچه و قید بچه رو زدن سخته.البته الان علم خیلی پیشرفت کرده برای هر مشکل یک راهی هست  

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
چجوریع عزیزم

تو اینترنت روشش رو بزن برات میاره بالا چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس خیلی جوابه

تاپیک اخرمم بخون

بعدش ای وی اف و تخمک اهدایی هم میتونی انجام بدی این روزا علم خیلی پیشرفت کرده امیدت به خدا باشه درست میشه مطمن باش

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اون قسمت سلیطه بازی در آوردنت رو نمیفهمم،خب همین حرفا رو خیلی قشنگ تر و با امید بهش میگفتی،ایم چه مدل سبکیه آخه!!!!

توکلت بخدا باشه من مطمئنم یه روز تاپیک بارداریت رو میزنی☺️

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
بچه براچیتونه اخه دیگه کی بچه دار میشهچه حوصله ای داریناخیلی دلت میخواد به خودت هزار اسیب جسمی و روح ...

کاش به کسایی ک تو پروسه ناباروری ان نگین 

بچه میخایی چیکار ؟ 

مگه ما داریم چیشد ؟

چرا از پرورشگاه نمیاری ؟ 

اکه خدا صلاح میدونس میداد 

پشت این سوال های شما کلی قلب در حال شکسته 

شاید تویی که به راحتی بچه دار شدی منو درک نکنی تو زندگی از یه جایی به بعد حس می‌کنی یه چیزی  کمه 😭

2810