2777
2789
عنوان

زایمان کردم میخوام همه مهمونی هام رو شام جوجه کباب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 157 پست
گفتمش اینبار اومد بهم بگو

میگه باید ازم عذر خواهی کنی وگرنه شماره و ادرس رو میتونم پیدا کنم😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
الان ناشناست انلاینه؟ هدایتش کن ناشناس من

نه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

هروقت چیزی گفت بگو ومپی ناشناسش برات پیام گذاشته

میشناسی کیه؟

اره

کیه رویا

ما روز دهم بچه همرو دعوت میکنیم شام میدیم .هرشب بخوای مهمونی بدی پدرت درمیاد

چطوری ۱۰۰ نفرو دعوت کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

چخبره ۱۰۰ نفر فقط نزدیکارو دعوت کن در حد خواهر برادر

والا خواهرم اینا الان پیشمن 

چند روز پیش خاله های شوهرم اومدن و عروساش هنوز کلی موندن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

والا خواهرم اینا الان پیشمن چند روز پیش خاله های شوهرم اومدن و عروساش هنوز کلی موندن

ببین قرار نیست به خاله و عمو و دایی شام بدی به اونا فقط میوه شیرینی بده فقط خواهربرادرای خودت با شوهرتو دعوت کن

برای خودت زندگی کن🫠🫠

2810