2777
2789
عنوان

زایمان کردم میخوام همه مهمونی هام رو شام جوجه کباب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 157 پست
من باهاش مشکلی نداشتم واقعا چقد زشتهمن هم تورومیشناسم هم اونو توقع همچین حرفی رو ازش نداشتم

نمیدونم چشه 🫥🫥🫥

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

نمیدونم چشه 🫥🫥🫥

ولش اعصاب خودتو خراب نکن

راستی سختت نی مهمون داری؟کی مراقب بچته

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش اعصاب خودتو خراب نکنراستی سختت نی مهمون داری؟کی مراقب بچته

میان شام میخورن میرن 

مامانم و آبجیم و مادر شوهرم هستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=360991640]🫥🫥🫥 عزیزم چیییی؟ چرا به همه گیر میدی ؟ من کی ساییدمتون ؟ شما خوشت نمیاد میتونی ت ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

2805
🫥🫥🫥🫥اتفاقا شما منو آنه رو یاد کاربر راز مامانی میندازی مگه نه عشقم ؟🤣@مامان_پسرکوچولو

دهنش سرویس 🤣

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

میان شام میخورن میرن مامانم و آبجیم و مادر شوهرم هستن

عه اینا که مهمون نیستن🤣تازه خودمونین بذار خودشون غذا بکشن سفره پهن کنن ظرفا رو هم بشورن😂😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

عه اینا که مهمون نیستن🤣تازه خودمونین بذار خودشون غذا بکشن سفره پهن کنن ظرفا رو هم بشورن😂😂

نه میگم اینا بچه رو نگه میدارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا شیطونه میگه دهنمو باز کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🥺🥺🥺

به وقتش🤫🤫🤫

نه میگم اینا بچه رو نگه میدارن

حاجی رفتار پسرت با دخترت چجوره خوبه

عنوانو دیدم فهمیدم شمایی🤣🤣🤣ساییدیمون والا با زایمان😐😐😐😐😐معمولا رو یه موضوع قفلی میزنی

تو بیا ناشناس من😵

2810