2777
2789

دوم و به بعد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال من نت گردی شد؟

نتیجه اضطرابت نت گردی های بشتری خواهد شد.

اکثر رتبه اول ها همون سال اول قبول شدن تو همه رشته ها

پس الکی ذهنتو تنبل نکن بذاری واسه سال بعد 

ولی این دلیل نمی شه یکی که سال دوم و سومشه و اینو بخونه فکر کنه بازم قبول نمی شه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نتیجه اضطرابت نت گردی های بشتری خواهد شد.اکثر رتبه اول ها همون سال اول قبول شدن تو همه رشته هاپس الک ...

راستش متاسفانه سال دوممه💔

شهر ما اکثرا سال های دوم سوم قبول میشن خواستم ببینم جاهای دیگه هم این طوره یا نه

راستش متاسفانه سال دوممه💔شهر ما اکثرا سال های دوم سوم قبول میشن خواستم ببینم جاهای دیگه هم این طوره ...

حتما یه باشگاه ورزشی برو فقط برو رو تردمیل بدو 

باور نمی کنی 

ولی شدییییییییییییییید رو همه چی زندگیت اثر می ذاره

موزیک گوش نده

فیلم نبین

خیالبافی نکن

ولی این تصویر مثبت رو ببین 

از قبولی خوشحالی خیلی زیاد 

هر روز نیم ساعت تتفس عمیق شکمی داشته باش

یه تسبیح بگیر دستت صد بار یه جمله که بهت حس خوب بده تکرار کن

مثلا خدا کمکم می کنه

فقط اگه پرسیدی چرا پارسال نکرد بیست تا دیگه ام بگو خدا کمکم می کنه

و تست بزن تست بزن تست بزن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا