2777
2789
عنوان

تیکه های مادر شوهر

211 بازدید | 17 پست

دو ساله که عروسی کردم من روز قبل عروسی حنابندان گرفتم ولی مامانم برام لباس اجاره نکرد گفت من نمیکنم لباس خریدت رو بپوش (بامادرشوهرمم دعوا کرده بود) منم روز حنباندانم شام دادیم به مهمونا و ارایشگاه خودم رفتم ولی لباس خریدم رو پوشیدم حالا تو این دو سال که هر کی حنابندان میگیره بعد من لباس اجاره میکنه و فیلمبردار میگیره مادر شوهرمن هعی تیکه میندازن فلانی فلان کرد شما نکردید چون که لباس خریدم رو پوشیدم حنابندان دیگه مجبور بودم پاتختی که فردای عروسیه از قبل که لباس مجلسی داشتم اونو بپوشم به خاطر همین خیلی بهم تو روم گفتن خب من چیکار میکردم مگه چی کم داشتم از بقیه که یدونه لباس برام زیادی باشه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تو شهر ما خرج حنابندان با شوهره 

چقدر خاله زنکن هنوز به این مسایل دقت نیکنن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

اون چون با مادرت بحثش شده هر کار میکردی یه چیزی ازش در میاورد 

ولش کن بابا بگو من خوشم نمیاد برم لباس صد تا تن چرخیده اجاره کنم برا حنابندون وقتی لباس قرمز داشتم 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اول راهی  و ثه نصیحت 

گاهی هم حق با توعه ولی برای ارامش روح و روانت خودت رو درگیر این مسائل نکن 

چون مادر شوهرت ادم ایراد گیری هست شما اگه لباس  هم میخریدی میگفت چرا دو مدل شام ندادین؟

اگه ادم نرمالی بود  هرگز از این صحیت ها اونم بعد دو سال نمیکرد 

شما هم اگه زندگیتو دوست داری   هیچ اهمیتی نده و وقتی  مادر شوهرت غر میزنه  فرض  کن ماشین لباسشویی داره صدا میده 

اگه وارد بازیش شی مطمئن باش شما بازنده ای  چون ارامشت  و شوهرت رو از دست میدی 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

مگه خودش نباید لباس میگرفت؟!

طرف ما هر مراسمی باشه لباس دوماد با خونواده عروس و لباس و آرایشگاه عروس با خونواده دوماده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مگه خودش نباید لباس میگرفت؟!طرف ما هر مراسمی باشه لباس دوماد با خونواده عروس و لباس و آرایشگاه عروس ...

اره ما برای شوهرم کت و شلوارشو گرفتیم اونام یدونه دون خزیدن که برا پاتختی میپوشیدم که برا حنابندان پوشیدم 

2810