2777
2789
عنوان

کیا به اون دنیا اعتقاد دارن

117 بازدید | 18 پست

من واسه فردا امتحان دینی دارم درسش درمورد قیامت هست سه تا درس فقط درمورد قیامت هست اصلا حوصله ندارم بشینم این چیزا رو بخونم چیکار کنم

به نظرتون واقعا وجود داره اون دنیا 

از دینی چون بدم میاد اصلا نمیخوام بخونم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به نظرم اعتقاد به اون دنیاست که باعث میشه هدف داشته باشیم ،نا امید نشیم ،اگه اون دنیا نبود زندگی خیلی پوچ میشد 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
به نظرم اعتقاد به اون دنیاست که باعث میشه هدف داشته باشیم ،نا امید نشیم ،اگه اون دنیا نبود زندگی خیل ...

من که مطمئنا میرم جهنم تو این دنیا هم زندگیم جهنمه چه فرقی به حالم کرد 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

قطعا وجود داره.

هر کدوم از ما از درسی بدمون میومده،ولی خوندیم بالاخره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

اینکه بدونی اگه کسی بهت ظلم کرد  و تو نتونستی به هر دلیل از خودت دفاع کنی تو اون دنیا نتیچه اش را میبینه خیلی حس خوبیه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
وحشتناکه اصلا دلم نمیخاد دوباره برگردم رو زمین

آره واقعا !!

اینکه هی در جسم های مختلف زندگی کنی اونم از اول خیلی افتضاحه!

ولی من اینو قبول دارم که ما باید اینقدر در جسم های مختلف متولد بشیم تا روحمون به تعالی برسه

بهشت و جهنمو قبول ندارم

آره واقعا !!اینکه هی در جسم های مختلف زندگی کنی اونم از اول خیلی افتضاحه!ولی من اینو قبول دارم که ما ...

اصلا دوس ندارم دوباره برگردم زمین با اینکه تو مدیتیشنام ی سری از زندگی های گذشتمم دیدم ولی نمیدونم با چ عقلی باز اومدم این سری دیگ اصلااااا بر نمیگردم

جاست الان
من که مطمئنا میرم جهنم تو این دنیا هم زندگیم جهنمه چه فرقی به حالم کرد

از کجا میدونی عزیزم ،امید داشته باش ،فقط کافیه به خدا اعتماد کنیم ،حرفاشو گوش کنیم ،حداقل سعی خودمونو بکنیم ،نذار شیطان ناامیدت کنه اون همینو میخواد ،خودتو بنداز تو آغوش خدا

2810