2777
2789
منم یادمه سر پسرم ابش زیاد بودخیلی تک چرخ میزدنمی دونم دست یا پاشو می کرد تو واژنمیه حس بدی داشتم به ...

وااای منم دقیقا همین مشکلو دارم به دکترمم گفتم گفت شکم بند ببند اما هیچ فرقی نمیکنه همش فشار میاره به واژنم همش میلرزه از داخل اون ناحیه یانی بخاطر اب زیاده؟واسه شما چند سانت بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وااای منم دقیقا همین مشکلو دارم به دکترمم گفتم گفت شکم بند ببند اما هیچ فرقی نمیکنه همش فشار میاره ب ...

عشقم یادم نیست

الان پسرم ۵ سالشه

یادمه دیگه هفته ی اخر خیلی پایین اومده بود اذیت می کرد

یادمه گریه می کردم 

دیگه کم اورده بودم

تا می تونی استراحت کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮