2777
2789

اره زیاده مایعات کمتر بخور از من ۱۰ بود البته نذمالش ۱۲ تا ۱۶ هست فک کنم

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه خیلی بالا نیست تو بارداریه قبلیم داشتم انسولین میزدم ۲۰ سانت بود الان تمام آزمایشای قندم نرمالن ف ...

اخه اوناییکه قند دارن آب دور جنین زیاد میشه!الان بهتون توصیه ای نکرد؟دوست منم دیابتی بود بخیر و خوشی فارغ شد انشالله شماهم بچتون صحیح سالم بغل بگیرید

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
[QUOTE=360982089]باید بری پیش پزشکت دلایل مختلف فردا وقت دکتر دارم خیلی نگرانم تو نت خیلی چیزای بدی ...

هیچوقت چیزی رو گوگل نکن

چرت و پرته

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

اخه اوناییکه قند دارن آب دور جنین زیاد میشه!الان بهتون توصیه ای نکرد؟دوست منم دیابتی بود بخیر و خوشی ...

نه دکتر سونوگراف که گفت همه چیز نرماله فقط یکم درشته بچه ولیاومدم خونه خوندم خط آخرش زده شواهدی مبنی بر پلی هیدرو آمینیوس مطرح میباشد جلوشم نوشته میزان آب۲۴سانت بررسی مجدد توصیه میشود

نه دکتر سونوگراف که گفت همه چیز نرماله فقط یکم درشته بچه ولیاومدم خونه خوندم خط آخرش زده شواهدی مبنی ...

سونو چی رفتی؟آنومالی؟یا وزن گیری؟

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
هیچوقت چیزی رو گوگل نکنچرت و پرته

خوشم میاد دیگ آخرای بارداریته😁🤣

همش تیکرم و نگا میکنم هفته هایی که مونده انشالله به خوبی و خوشی بگذره خیالم راحت شه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
خوشم میاد دیگ آخرای بارداریته😁🤣همش تیکرم و نگا میکنم هفته هایی که مونده انشالله به خوبی و خوشی بگذ ...

اخرش خیلی بدتره عزیزم

من تا ۸ ماه عالی بودم

عالی

الان هرروز ارزوی مرگ میکنم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

منم یادمه سر پسرم ابش زیاد بود

خیلی تک چرخ میزد

نمی دونم دست یا پاشو می کرد تو واژنم

یه حس بدی داشتم به هر کی می گفتم مسخره م می کرد

به دکترم گفتم گفت درست حس می کنی

همه ش دو دوستی گرفته بودم اونجا رو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2810