2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیشدگلم‌نشون دادی؟

میگه با این مشخص نمیشه زیاد جدی نگیر میگه تو فقط مراقبت کن و امید وار باش 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

2805
مرسی گلم ینی ممکنه ضربان قلبش بره بالاودرست بشه؟ اخه دکتره هی میگفت ن سقط میشه انقدرگریه کردم

ضربان قلب وقتی روزای بارداری زیاد میشه بالاتر می‌ره جای نگرانی نیست اینایی ک بهت گفتن هم امکانش هست باشه ولی در حالت واقعی فقط زیر  بیست و پنج درصد امکان سقط هستش 

ضربان قلب وقتی روزای بارداری زیاد میشه بالاتر می‌ره جای نگرانی نیست اینایی ک بهت گفتن هم امکانش هست ...

مررسی قشنگم ازخداوند واسه شماودوستتون ارزو میکنم ب بهترین هابرسید ممنون ک امیدوارم کردید🙏❤️

مرسی گلم ینی ممکنه ضربان قلبش بره بالاودرست بشه؟ اخه دکتره هی میگفت ن سقط میشه انقدرگریه کردم

این نظره خودمو 

خدا خودش داده خودشم برات نگه میداره به حق امام حسین  و مادرش ایشالله 

عزیزم عکس سونومومیزارم بهش نشون بده دوتاماماگفتن سقط میشه یکی گفته ک بنظرش لقاح دیرصورت گرفته ومن زو ...

ببین. گلم منم خونریزی داشتم همش فکر میکردم سقط میشه .. فقط و فقط استراحت کن یعنی بلند شدنت واسه دسشویی باشه و غذا خوردن .. اصلا کار نکن هیچ .. 

2810