2777
2789
چشم خواهر گلم انشاالله هیچ مشکلی نیس

چن درصد داخل ان تی مشکل دارن؟؟؟؟ میدونی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چن درصد داخل ان تی مشکل دارن؟؟؟؟ میدونی؟

نه چرا ب خودت اضطراب وارد میکنی ب این چیزا فک نکن خواهر گلم خداروشکر واسه من همچی عادی بود هرکی میومد میگفتن همچی عالیه پس بش فک نکن کی نوبت زدن واست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چرا ب خودت اضطراب وارد میکنی ب این چیزا فک نکن خواهر گلم خداروشکر واسه من همچی عادی بود هرکی میوم ...

۱۰اذر.... چقد طول میکشه این سونو ان تی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

۱۰اذر.... چقد طول میکشه این سونو ان تی؟

باید بشینی اب و یه چیز شیرین باید داشته باشی اول مثانه پر باشه شیرینی بخوری بعد میگه برو سرویس خالی کن نیم ساعت بعد میری برا سونو نوبت بگی ک زیاد معطل نشی خونتون مشهد نیس

باید بشینی اب و یه چیز شیرین باید داشته باشی اول مثانه پر باشه شیرینی بخوری بعد میگه برو سرویس خالی ...

نه.. میگم سونو چقد زمان میبره؟؟؟؟؟؟ تا همچیو بررسی کنه

همونجا بهت میده از تخت پاشدی برگه رو میده بهتم میگه سونوت خوب بوده

نه... ببین میگم از وقتی دراز میکشی تا انجام میده سونو چن دقیقه طول میکشه؟ 

اهان کمتر از ده دقیقه همون ده دقیقه

مرسی... مردم تا منظورمو بت فهموندم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی لِهجه قِشنگی دِرم

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)