2777
2789
عنوان

بنظرتون با دوستم بهم بزنم

41 بازدید | 3 پست

تاپیک قبلی گفتم هیچیمون شبیه هم نیست اخلاق رفتار کلا همه چی کاملا متضاد هم.. 

دوستیمون 8 ساله است، راه زندگیمون جدا شده اون رفیقاش عین خودشن باهاشون حال میکنه خوشحاله.. ولی نمیدونم یچیز نمیزاره از هم جدا شیم احساس دلتنگی بینمون هست دوست داریم هنوز همو ولی این دوست داشتنه بی فایدست فقط عذابمون میده چون زیاد وقت دیدن همو نداریم و وقتاییم که همو میبینیم چیز مشترکی برای حرف زدن نداریم

نمیتونمم از این دوستی طولانی مدت دل بکنم چیکار کنم🥲؟ 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

خب کات نکن چ کاریه هرزگاهی حالشو بپرس 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

خب کات نکن چ کاریه هرزگاهی حالشو بپرس

اون وقتایی که همو میبینیم به شدت بهم میریزم، یاد گذشتمون اون وقتایی که وقت زیادی باهم داشتیم الان فاصله بینمون صد برابر شده این به شدت عذابم میده

این حس ها همه از روی دوست داشتنه ها.. 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وقتایی که همو میبینیم به شدت بهم میریزم، یاد گذشتمون اون وقتایی که وقت زیادی باهم داشتیم الان فا ...

حتما باهاش خاطرات خوب داری... دیگ همینطوره مطمعنا اون نمیخاد تایم زیادی بگذرونه باهات و همینطور تو .. همینجوری دوست معمولی بمونید باهم 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍