2777
2789

لطفا

بگید

کسی منو درک نمیکنه😭

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

هیچی نگفتی 

چی بگن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هیچی نگفتی چی بگن

روش باطل کردن سحر سنگین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

توضیح بده چه سحریه

نمیدونم چه سحریه فقط میدونم طلسمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روش باطل کردن سحر سنگین

هیچی روشی نداره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

چرا این‌جا اینقدر طلسم میشن 

ما سرمون درد میگیره میریم دکتر میگیم از کم خوابی و خستگی هست 

تصادف میکنیم میگیم احتیاط نکردیم 

چیزی فراموش میکنیم میگیم مشغله فکری داریم 

شب کابوس میبینیم میگیم پرخوری کردیم 

در نی نی سایت شالشون هم کج بشه میگن سحر و طلسم شدیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا این‌جا اینقدر طلسم میشن ما سرمون درد میگیره میریم دکتر میگیم از کم خوابی و خستگی هست تصادف میکنی ...

کاش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط خوندن قرآن مداوم با صدای بلند تو خونه

خوندن دعای توسل 

حدیث  کسا

نمیخوام بگم من و خونوادم چی کشیدیم از این قضایا ولی مطمئن باش فقط با قرآن و دعا میرن جن ها

پیش دعا نویس نرو که شرکه و اگه برن یک مدت کوتاهه دوباره برمیگردن بدتر از گذشته

اسامی خدا ، چهار قل ، و ان یکاد و آیت الکرسی بزنید تو خونتون

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
چرا این‌جا اینقدر طلسم میشن ما سرمون درد میگیره میریم دکتر میگیم از کم خوابی و خستگی هست تصادف میکنی ...

کاش درد من بیماری کابوس و خستگی و تصادف بود ای کاش درد من همینچیزا که نوشتی بود

درد منو‌ نمیدونی پ قضاوت میکنی….

همون بهتر که ندونی

که اگه بفهمی جیگرت اتیش میگرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش

خب عزیزم اینقدر درگیر افکار منفی نباش 

نماز بخون

ذکر بگو 

دوش بگیر 

اشغال و البسه و وسیله های کهنه نگه ندار 

صدقه بده 

برو پیاده روی 

گل و گیاه بذار تو خونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کاش درد من بیماری کابوس و خستگی و تصادف بود ای کاش درد من همینچیزا که نوشتی بوددرد منو‌ نمیدونی پ قض ...

یادم افتاد به یکی آقایی بهش گفتند شما ده ساله دختر مردم نامزد کردی چرا عروسی نمی‌گیری اگر پول نداری ما کمک کنیم 

گفت کاش دردم پول بود 

گفتن ماشین نداری ؟گفت کاش دردم ماشین بود 

گفتن بیماری ؟گفت کاش بیمار بودم 

گفتن دوستش نداری ؟گفت کاش دوستش نداشتم 

هر چیزی گفتن این گفت کاش دردم این بود 

سوره بقره و موقع اذان صدای اذان البته با صدای بلند تو خونه پخش کن

سرکه و قلیاب یا کعلا رو بجوشون و چارقل بهش بخون گوشه های خونه بریز البته بوی بدی داره پنجره هارو باز بذار ون بویی شبیه فاضلاب ایجاد میشه

مرنج و مرنجان♡
2810