2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به فرهنگ و نوع برخورد و وضع اقتصادی خیلی کلا شهر فقیری نیست

احساس میکنم خیلی سرشون تو کاره همدیگه ست ولی اینجا رو دوست دارم 

البته رشتی های عزیز دلخور نشن 

عزیزم بالاخره شما هم چندسال هست رشت زندگی میکنی خودت درموردش چی فکر میکنی؟ مردمش برات چه جورن؟ بهش عادت کردی یا نه ؟

اگه دوست نداری اینجارو خب پس راحت تر میتونی دل بکنی و بری جای جدید 

عزیزم بالاخره شما هم چندسال هست رشت زندگی میکنی خودت درموردش چی فکر میکنی؟ مردمش برات چه جورن؟ بهش ع ...

من اینجا رو خیلی دوست دارم ولی مشکلات زیادی اینجا برام به وجود اومد من تو کار موسیقی و نویسندگی هستم اما نمی‌دونم از این لحاظ چه جورین 

دنبال کار میگردم اما پیدا نمیشه دو جا رفتم ولی خیلی اذیتم کردن 

توی همه شهرا هست خب ؟ تو همه ی شهرا هم غیر مذهبی داریم ولی شیراز تهران رشت جز‌ شهرای غیر مذهبی تر یع ...

حالا من یچیزی بگم تصوراتتو عوض کنم؟😁

یه تجربه گر زندگی پس از زندگی اومده بود صحبت میکرد میگفت توی چیزایی که من اونور دیدم بین شهرای ایران تهران از همه مذهبی تر بود و از توی خونه هاش نور بیشتری بیرون میومد و تاآسمون بالا میرفت😊

البته طبیعی هم هست چون تهران پرجمعیت ترین شهره

یه چیزی هم میگفت که کربلا از همه ی دنیا نورانی تر بود ولی نورش به بارگاه امام حسین و اطرافش منحصر بود نه بقیه جاها

حالا من یچیزی بگم تصوراتتو عوض کنم؟😁یه تجربه گر زندگی پس از زندگی اومده بود صحبت میکرد میگفت توی چی ...

نمی‌دونم طبق چیزایی که دیدم و‌ تجربه هام گفتم

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان