2777
2789

تنبلی و کیست ندارم روز ۸م هستم زدم کیت رو خط کمرنگ افتاده یعنی نزدیکه تخمک گذاری؟؟ بعضیا میگن روزی دوبار بزنید وقتی کمرنگ بود نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه گلم نزدیکه . فرداهم و تاچند روز دیگه هم بزن تا پررنگ بشه و اقدام کن مگه کیست باعث میشه همش ...

آره راست میگی

نمیدونم همینجوری گفتم آخه میگفتن روی بی بی چک باعث میشه خط کمرنگ بیفته منم فک کردم روی کیت هم اینجوریه

2805
من وقتی حاله کمرنگ افتاد اقدام شروع کردم

هرشب اقدام کردید؟ نتیجه گرفتید؟

من ماه قبل اول بارم بود نمی دونستم قشنگ کی وقت تخمک گذاریه چون بعضی وقتا جلو عقب میفته پریودم

یک روز بعد از پاکی رابطه داشتم دیگه تا ۳ روز نداشتم فک میکنم تخمک اون موقه آزاد شده نمیدونم دقیق

هرشب اقدام کردید؟ نتیجه گرفتید؟من ماه قبل اول بارم بود نمی دونستم قشنگ کی وقت تخمک گذاریه چون بعضی و ...

میگن یک شب در میون بهتره اقدام کنید ،ولی من هر روز اقدام داشتم ،نتیجه هم گرفتم ،اگه آزمایش ,سونو قبل بارداری دادید همه چی اوکی بوده ایشالله که این ماه میگیره 

میگن یک شب در میون بهتره اقدام کنید ،ولی من هر روز اقدام داشتم ،نتیجه هم گرفتم ،اگه آزمایش ,سونو قبل ...

والا آزمایش این تازگیا ندادم فک کنم بهار بود سونو رفتم مشکلی نداشتم خداروشکر دیگه نمیدونم