2777
2789
عنوان

مسافرت بندرعباس خوبه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 33 پست
منظورتون چیهههه

با بچه ی یک ساله مسافرت رفتن وحشتناکه

تایم بارداری هم خیلی ریسکیه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بچه ی یک ساله مسافرت رفتن وحشتناکهتایم بارداری هم خیلی ریسکیه

چرا وحشتناک دوستام بچشون چهارماه وشیش ماهه بودن که رفتن اخه دوسال هیجانرفتیم گردشم این اطراف چون بچه کوجیک بودنرفتیم دارم خفه میشم دیگه

سلام عزیزم خیلی هوا خوبه یکی دو ماه دیگه .جاهای دیدنی هم آبگرم گنو...گردشگاه پنجه علی...دریا و تفریحات آبی مثل قایق سواری و جت اسکی...بازار ها و پاساژ ها برای خرید .چون با ماشین خودتون هم می‌رید میتونید برید سیخوران خیلی جای قشنگی هست اطراف بندره..

قشم هم حتما برید ...یه جایی هست با قایق می‌رید دلفین ها رو می‌بینید تو دریا خیلی قشنگه...پارک کروکودیل ها هم تو قشم عالیه ....دره ستارگان ...کلا بندرعباس اونم تو این فصل عالیه برای سفر 

عزیزم یه جا اطراف بندر هست که سرسبزه اسمش چیه یادم نمیاد

تو فصل بهار شهرها و روستاهای بندر اغلب سرسبزن عزیزم 

منم خودم چند سالی هست ساکن بندرم.بندری نیستم و خیلی جاها رو نرفتم 

خوش به حالت من عاشق دریا هستم ولی خیلی قشم میریم

منم عاشق دریا م .واقعا آدم از دریا سیر نمیشه اگه هر روز م برم زده نمیشم...ولی قشم خیلی فرصت نمیشه برم برعکس خیلی هم دوست دارم .از شهر های دیگه بیشتر از ماها که همینجاییم میرن قشم 

2810