2777
2789
نذر کن یکسال اخلاقت خوب باشه با زبونت کسی رو ازار ندی

چه خوب و چه سخت

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام هر نذری که ب دلت افتاد انجام بده ولی سه تا نذر یادت میدم

ک هرکسی ک یادم داده رو دعا کردم الانم دعاش میکنم ک به حاجتا دلش برسه و خدا دلشو خوشحال کنه و عاقبت بخیرشه و هرجا هس سلامت باشه

هر کسی این متن رو خونده اگه انجام داد و جواب گرفت خواهش میکنم واس چیزی که یادش دادم و ان شالله حاجت روا شده ازش میخوام از خدا بخواد دعا کنه من هم مثل خودش به حاجت دلم برسم و یدونه صلوات هم به نیت باباحاجیم و خاله لیلام بفرسته تا بی حساب شیم...

1 نذر حضرت ام البنین ۵۰۰۰ تا صلوات به نیت خانم با وضو رو به قبله نذر میکنی و ۵۰۰ تاشو جلو میفرستی و ۴۵۰۰ تا دیگ رو بعد اینک حاجت گرفتی میفرستی به من گفتن میتونی ۴۵۰۰ تا هم یک جا نفرستی و تقسیم کنی من راستش این صلواتو همونجا به نیت حضرت رقیه و حضرت زهرا و زینب و حضرت باب الحوائج و امام حسین وامامای دیگ هم ک دوستشون دارم میفرستم

2 دومیش ۶۰ سوره یاسین به نیت سید الشهدا عموی پیامبر

و اینجا هم من علاوه بر ایشون به نیت تمام اماما پیامبرا پیغمبرا ۵ تن ۱۴ معصوم و پدرو مادراشون و رضایت خدا و کسانی که خدا دوستشون داره و هرکسی ک دوست دارم میگم

۳ سومی هم تسبیح حضرت زهرا اول ب نیت حضرت زهرا و بازم امامای دیگ ک دوستشون دارم ی دور میفرستم و یدونه صلوات اخرش میفرستم

اگه جواب گرفتی لطفا واس خواسته دل منم دعا کن🙏🏻

خداروشکر میکنم ک توفیق اینو داشتم امروز این متنو بنویسم